Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Belize nampi Perangko Wisata Aman

Belize nampi Perangko Wisata Aman
Belize nampi Perangko Wisata Aman
Ditulis ku Harry S. Johnson

Belize ngagabung sareng kelompok tujuan anu dipikahoyong anu parantos ngahontal pangakuan ieu, kalebet Dubai, Méksiko Karibia, Barcelona, ​​Jamaika, Mauritius sareng Saudi Arabia, sareng anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dewan Pariwisata Belize (BTB) resep ngumumkeun yén Belize parantos ngahontal Stempel Wisata Aman, anu dipasihkeun ku Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC). The Safe Travels Stamp, parangko kaamanan sareng kabersihan global anu munggaran, dilélérkeun ka Bélis dina akhir Desember 2020 salaku pangakuan protokol kaséhatan sareng kaamanan nagara anu ditingkatkeun.

Perangko ieu dikembangkeun pikeun ngabantosan balikkeun kapercayaan kana palancong sareng ngahirupkeun séktor perjalanan sareng pariwisata global. Éta ngamungkinkeun palancong pikeun mikawanoh tujuan di panjuru dunya anu ngagaduhan protokol kaséhatan sareng kabersihan anu sajalan sareng WTTCProtokol Wisata Aman.

Belize ngagabung sareng kelompok tujuan anu terhormat anu parantos ngahontal pangakuan ieu, kalebet Dubai, Karibia Méksiko, Barcelona, ​​Jamaika, Mauritius sareng Saudi Arabia, sareng anu sanésna. Program sertifikasi Standar Emas Pariwisata Belize pikeun hotél, réstoran, operator wisata sareng tempat wisata sareng pedoman Kaséhatan & Kasalametan komprehensif kami nandeskeun yén prioritas utama kami nyaéta kaséhatan sareng kasalametan tamu urang.

"Belize resep pisan nampi Stamp Persetujuan Déwan Wisata & Pariwisata Dunya," saur Menteri Pariwisata sareng Hubungan Diaspora Belize, Hon. Anthony Mahler, "Perangko Persetujuan WTTC mangrupikeun prestasi tonggong pikeun Bélis, sareng saleresna mangrupikeun bukti anu kuat komitmen Bélika anu teu kendang kana lingkungan anu aman, aman sareng nyayogikeun pangalaman anu otentik sareng bermakna pikeun para pengunjung urang!

BTB tetep ngadorong sareng damel sareng pamangku kapentingan pariwisata anu teu acan ngalamar Pariwisata Emas Standar Sertifikasi (TGS) pikeun ngalakukeun éta. 

Nyitak Friendly, PDF & Email