Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Indonésia wartos Berita Ngabobol Papua Nugini kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Henteu aya peringatan tsunami sabab gempa bumi kuat ngabatesan Papua Nugini sareng Indonésia

0a1a-238
0a1a-238

Gempa kuat, saageung 6.3 nyerang Papua Nugini sareng Indonésia ayeuna.

Laporan Awal:

Gedéna 6.3

Tanggal-Waktu • 19 Jun 2019 17:24:49 UTC

• 20 Jun 2019 02:24:49 caket pusat gempa

Lokasi 2.252S 138.404E

Jerona 12 km

Jarak • 250.7 km (155.4 mi) W ti Abepura, Indonesia
• 259.2 km (160.7 mi) W ti Jayapura, Indonesia
• 325.8 km (202.0 mi) W ti Vanimo, Papua Nugini
• 345.3 km (214.1 mi) ENE of Nabire, Indonesia
• 506.8 km (314.2 mi) ESE Manokwari, Indonesia

Lokasi Henteu Pasti Horisontal: 7.0 km; Nangtung 3.4 km

Paraméter Nph = 81; Dmin = 687.7 km; Rms = 0.96 detik; Gp = 58 °

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov