Wakil Sekretaris Jéndral UNWTO angkat: Gustavo Santo ti Argentina salajengna?

JaimeAlbertoSancementeUNWTO
JaimeAlbertoSancementeUNWTO

Bakal aya koktail perpisahan wengi ayeuna di UNWTO Madrid kanggo pamitan Wakil Sekretaris Jénderal UNWTO Mr. Jaime Alberto Cabal Sanclemente of Kolombia. Anjeunna diangkat Wakil Sekretaris-Umum tina nu Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) dina Juni 2018 sareng decided ninggalkeun organisasi saatos ngan sataun. Versi resmi nyaéta, Mr. Sancelmente bakal lebet kana industri pariwisata swasta.

Henteu jelas saha anu bakal janten panerusna daék damel sareng Sekretaris Jéndral UNWTO Zurab Pololikashvili, tapi numutkeun sumber anu parantos terang, Hon. Gustavo  Santos, Menteri Pariwisata Argentina mangrupakeun kamungkinan anu saé. Sateuacan janten menteri di 2015 anjeunna janten profésor Sastra di Universitas Nasional Cordoba

Gustavo Santos i

Gustavo Santo, Menteri Pariwisata Argentina 

Anjeunna ngamimitian karyana dina kagiatan umum salaku Diréktur Pemuda di propinsi na.

Anjeunna mangrupikeun anggota diréktori Improtur, sekretaris umum Déwan Féderal Pariwisata sareng anggota Panitia Ilmiah UNWTO.

Numutkeun ka sumber Menteri ngan nyarios basa Spanyol.

Menteri Pariwisata Argéntina Gustavo Santos, taun kamari janten Ketua Déwan Eksekutif UNWTO. Cenah, "inovasi sareng pariwisata mangrupakeun sekutu dina ngahasilkeun kasempetan hirup pikeun urang sareng nyiptakeun padamelan. Ieu negeskeun komitmen sareng tanggung jawab urang kana sektor ieu, anu bakal mingpin pangwangunan manusa dina taun-taun ka hareup. "

Dina Désémber Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) nyayogikeun dukunganana dina peresmian di Argentina di hub khusus munggaran pikeun pariwisata di Amérika - Unidigital.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.