24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Berita Breaking Ghana piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Dewan Pariwisata Afrika: Peryogi Sinergi Industri Langkung seueur di Afrika Kulon

Afrika-Pariwisata-Déwan
Afrika-Pariwisata-Déwan

nu 2019 Forum Penerbangan Daérah IATA diayakeun di Hotel Marriott di Accra, Ghana. Dinten Salasa Alain St.Ange, Présidén Déwan Pariwisata Afrika sareng tilas Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Menteri Kelautan Seychelles bakal modérasi sési anu judulna "Afrika Kulon sareng Tengah salaku Tujuan Pariwisata anu Pikaresep: Peryogi Sinergi Industri Langkung Hadé" . Peserta dina sési Dewan Pariwisata Afrika kalebet Hon. Barbara Oteng Gyasi, Menteri Pariwisata sareng Seni Kreatif, Ghana; Hon. M. Siandou Fofana, Menteri Pariwisata, Cote D'Ivoire; Ibu Gloria Yirenkyi, Country Manager, South Africa Airways; Bankole Bernard, Présidén, Asosiasi Nasional Agén Wisata Nigeria; Mr. Ikechi Uko, Penerbit, Africa Travel Quarterly; Mr Sean Mendis, Kapala Operasi Officer, Africa World Airline.

Dina téma "Aviation: Business for Regional Prosperity", acara IATA anu haliber ieu ngahijikeun pembuat kaputusan penerbangan sareng pangaruh, ngagambarkeun Pamaréntah, lembaga pangaturan, maskapai, bandara, panyadia layanan navigasi udara, organisasi pariwisata, organisasi internasional sareng régional , panyawat penerbangan sareng pabrik pesawat ti Afrika, Wétan Tengah sareng global.

Menteri Penerbangan Ghana, terhormat Joseph Kofi Adda sareng Wakil Présidén Daérah IATA pikeun Afrika & Wétan Tengah, Muhammad Ali Albakri, babarengan sareng eksekutif senior IATA anu sanés sareng ahli industri penerbangan ngayakeun acara di Nagara Afrika Kulon ieu.

nu Déwan Pariwisata Afrika ayeuna nuju janten kalungguhan salaku organisasi perjalanan sareng pariwisata anu paling gancang dina buana. Diadegkeun dina 2018, Dewan Pariwisata Afrika mangrupikeun asosiasi anu sacara internasional diakui pikeun bertindak salaku katalis pikeun ngembangkeun tanggung jawab perjalanan sareng pariwisata ka daérah Afrika.

Présidén ATB St. Ange ngawartoskeun ka Afrika dina dinten Afrika dina 25 Méi, yén Dewan Pariwisata Afrika siap ngahijikeun Afrika ngaliwatan pariwisata.

Inpormasi ngeunaan kaanggotaan dina Dewan Pariwisata Afrika tiasa dipendakan di www.africantourismboard.com/join 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.