Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pariwisata lintas wates dipromosikeun di India

nepal-1
nepal-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Nyadar poténsial pariwisata lintas batas anu teu kaungkit, Dewan Pariwisata Nepal (NTB) sareng HAN Chitwan sareng HAN Siddharthanagar anu mingpin sakumpulan 21 perusahaan perdagangan perjalanan Chitwan sareng Lumbini, ngayakeun sési bisnis sareng réncang na Lucknow, Varanasi, sareng Patna tanggal 17, 19 sareng 21 Juni masing-masing, saluyu sareng VNY 2020 anu bakal datang sareng taun Visit Lumbini Taun 2018/19 anu aya.

Kota-kota dipilih ngémutan Lucknow, pusat kakuatan administrasi sareng politik nalika jaman Mughals sareng kakawasaan Inggris, janten kasohor ku Nawab, Kabab sareng Biryani sareng raos sénsitip dina hal gaya hirup dina puisi, budaya sareng jalma perjalanan anu makmur; Varanasi sareng Patna di sisi sanésna kusabab éta di antara kota-kota pangkolotna di India anu ngukur pangaruh dina budaya, sajarah sareng kagiatan ziarah babarengan sareng penduduk anu ngumbara.

Strategi anu janten dasar pikeun Misi Penjualan nyaéta nyambungkeun hub pariwisata lintas wates Chitwan sareng Lumbini sareng kota-kota UP sareng Bihar, dugi ka média pikeun liputan, ngadamel pesenan, ngamangpaatkeun cuaca anu pikaresepeun di Kathmandu sareng Pokhara sareng stasiun bukit sapertos Palpa sareng Nagarkot kalayan bungkus khusus sareng nawaran anu lumayan sareng nempatkeun Nepal dina pijakan anu nguntungkeun pikeun perjalanan santai ka Nepal usum panas ayeuna.

Salila Misi Penjualan langkung ti 200 operator wisata, henteu kirang ti 60 operator wisata di masing-masing kota diénggalan sareng disayogikeun sareng paket khusus mimitian ti 2 wengi sareng 3 dinten ogé wisata Lumbini pikeun para tamu anu lebet ka Nepal ku Land. Salami acara-acara éta, rupa-rupa bungkusan mimitian ti - ziarah, petualangan, luang, balanja, kasino ogé ditawarkeun ka India anu diwangun ku pangunjung panggedéna anu tumuh ku 25 persén di 2018.

Pikeun ngajantenkeun acara éta pikaresepeun sareng partisipatif, sakitar 10 juara dina sadaya tilu kota, sadayana kalebet perdagangan perjalanan, dibéré paket perjalanan ka Nepal pikeun ngalaman tujuan sareng jasa.

Média lokal anu terkenal anu ngiringan kana acara éta sareng nyandak pembaruan nyaéta Hindustan Times, Dainik Jagran, Pelopor Hindi sareng Inggris, Prabhat Khabar Patna, UP Live News, Aaj Varanasi, Webzone Media, Farooqui Tanzeem Patna, Travel TV News, Amar Ujala, PTI, Hindustan Times , Travtalk, traveltv.news, UNI sareng anu sanésna. Pers bahasa daérah kuat pisan sareng pangaruh di daérah éta.

Dina skenario anu ayeuna yén pasar India parantos muka rupa-rupa kemungkinan anu kalebet biaya penerbangan anu kalapa kompetitif pikeun India ka Malaysia, Thailand, Singapura sareng Dubai sareng paket domestik anu ditawarkeun ku maskapai penerbangan domestik India anu murah pisan anu ngamungkinkeun perjalanan udara dimungkinkeun pikeun sadayana, ayeuna Nepal kéngingkeun tantangan pikeun nawiskeun bungkus sareng jasa anu pangsaéna sareng ogé ngahampangan halangan perjalanan ku ngan ukur henteu ngan ukur Paspor sareng KTP, tapi dokumén sanés sapertos Kartu Aadhar sareng anu sanés anu dikaluarkeun ku pamaréntah India sareng ngajantenkeun perjalanan kelompok pikeun nonoman sareng bagian MICE langkung gampang.

Prospek wisata lintas perbatasan cerah pisan kumargi jalan jalanna saé pisan sareng kendaraanna tiasa diaksés di India. Pikeun nambihan éta, kami ngaitkeun gerakan Wisatawan India sareng jalan karéta, dimana Lucknow nyambung sareng Nepalgunj, Raxual nyambung ka Birgunj, sareng Gorakhpur ka Bhairahawa.

Ayeuna konéktipitas hawa tina Buddha Air ti Kathmandu ka Varanasi sareng Kolkatta sareng ka payun ti Kathmandu ka Guwahati; Air India ti Kathmandu ka Kolkatta mawa penting pisan pikeun ngetok pasar kalayan kagiatan pamasaran anu pas sareng rencana sustainable.

Ibu Heena Sheeraz, Sutradara Sheeraj Travel, Lucknow, Mr. Pradeep K. Roy, pajabat senior Asosiasi Pariwisata Varanasi, Dr. Hari P. Adhikari, Wakil Ketua Pashupati Temple Trust di Varanasi, Mr. Sanjay Sharma, Présidén Asosiasi Pariwisata ti Bihar sareng Dr Kaulesh Kumar, Sekretaris Jénderal Asosiasi Operator Wisata Budha ogé ngabagi pangalaman ngeunaan pariwisata Nepal.

Présidén HAN Chitwan Mr. Suman Ghimire sareng HAN Sidharthanagar Présidén Mr. CP Shrestha sareng HAN Sidharthanagar Sekretaris Jénderal Mr. Rabindra Sharma Ghimire ngabagéakeun para tamu sareng nyorot bungkusanna sedengkeun Mr. Bimal Kadel, Manajer, nampilkeun tujuan tujuan. Ibu Janaki Upadhyaya sareng Ibu Srijana Nepali duanana Patugas NTB ogé ilubiung dina acara éta.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email