Daérah Panama Kosta Rika katempona gempa bumi saageung 6.3

eq1
eq1

Kira-kira 270 qm di Panama sareng Kosta Rika parantos kakeunaan bahaya saatos gempa bumi saageung 6.3 nyerang perbatasan Panama sareng Kosta Rika mimiti Rebo waktos lokal.

Gempa ieu ngagaduhan kapasitas pikeun nyababkeun patempatan sareng kota di handap ieu.

  1. serrío de Gariché, Chiriquí, Panama
  2. La Concepción, Chiriquí, Panama
  3. Puerto Armuelles, Chiriquí, Panama
  4. David, Chiriquí, Panama
  5. Pedregal, Chiriquí, Panama

Dina waktos ieu henteu aya laporan valid tina korban tahanan anu dipikaterang. Hiji poto anu ditampi nunjukkeun jembatan rusak.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN