Ethiopian Airlines ngaluncurkeun penerbangan ka Garowe, Somalia

0a1a-371
0a1a-371

Grup Ethiopian Airlines ngumumkeun peluncuran hiberna ka Garowe, Somalia, ngalangkungan Bossaso, Somalia mimiti 15 Juli 2019.

Jadwal hiber ka Garowe, Somalia sapertos kieu:

naek kapal udara
Jumlah Frékuénsi
kamangkatan
Bandara Departure time Kadatangan
Kadatangan Bandara
Armada Sub Waktu

ET 0368 Sen, Wed,
Sab Tambahkeun 11:30 BSA 13:35 AND DH8

ET 0368 Sen, Wed,
Sab BSA 14:35 GGR 15:20 ET DH8

ET 0368 Sen, Wed,
Sab GGR 16:20 ADD 18:20 ET DH8

Ngeunaan peluncuran penerbangan, CEO Grup Ethiopian Airlines Mr. Tewolde GebereMariam, nyarios, "Éta masihan kami kasenangan pikeun ngaluncurkeun penerbangan ka Garowe, Somalia. Salian penerbangan operasi kami ka Mogadishu, Somalia, layanan anyar nyata strengthens hubungan jalma-ka-jalma, ékonomi jeung pulitik lila-nangtung antara dua nagara tatanggana jeung sisterly. Éta ogé bakal ngaktifkeun Diaspora Somali anu penting di Amérika, Eropa, , Wétan Tengah, Eropa jeung Afrika pikeun ngarambat ka tanah air maranéhanana ngaliwatan Addis Ababa, hub utama urang, ogé meunang disambungkeun ka dunya berkat jaringan global urang ngalegaan leuwih 120 tujuan internasional.

Kami bakal tetep ngaladénan sajumlahing lalu lintas antara dua nagara sadulur sareng patalimarga antara Somalia sareng sakumna dunya kalayan langkung seueur frekuensi sareng jaringan rute. "
Étiopia ngaluncurkeun penerbangan perdana na ka Somalia, Mogadishu 4 dekade ka tukang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali