Awéwé Wisata Solo, Lega sareng Bergaya

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Perhiasan.Pajangan.1-Ermine-Potrét-of-Elizabeth-I
Perhiasan.Pajangan.1-Ermine-Potrét-of-Elizabeth-I

Ngeunaan Woman Traveller

Kanyataan yén awéwé resep ngumbara sanés fenomena anyar. Anu matak héran nyaéta jumlah awéwé anu parantos ngumbara atanapi anu resep ngumbara. Survei Trafalgar panganyarna pikeun awéwé Amérika Serikat ngalaporkeun yén 86 persén awéwé henteu sieun ngarambat paduli kaayaan dunya sareng 73 persén awéwé anu disurvei mendakan yén perjalanan ngajantenkeun aranjeunna langkung kuat bari 69 persén réspondén mendakan inspirasi tina pangalaman perjalanan. Bikang anu ngumbara solo sigana yuswa 45-47 taun, nganggo baju ukuran 12 sareng perjalanan di grup alit. Awéwé ogé ngatur industri perjalanan global sabab 60-70 persén pagawé industri perjalanan mangrupikeun awéwé.

Langkung ti 67 juta awéwé nyandak kaputusan perjalanan taunan (pikeun nyalira sareng anu sanés) kalayan poténsial nyéépkeun $ 19 - $ 20 triliun (2010). Tina grup pangumbara anu makmur, (penghasilan langkung ti $ 250,000), awéwé mangrupikeun 54 persén pasar ieu sareng jumlahna beuki ningkat. Wisatawan ieu henteu ngumbara ngan ukur pikeun pemandangan - aranjeunna milari pangalaman sareng kersa mayar kanggo aranjeunna.

Pikeun mempermudah operator wisata pangalaman wisata pamasaran kasempetan perjalanan kelompok alit ka awéwé, pokus kana kagiatan anu kalebet hiking, biking, sareng safari ogé kagiatan anu museur kana kapentingan pribadi sapertos nyerat, ngicap anggur, ngalukis sareng masak.

Pikeun pikaresepeun pikeun awéwé anu iinditan nyalira, sababaraha perusahaan ngaleungitkeun biaya suplemén tunggal sareng operator pelayaran ngawangun kapal kalayan kabin pendudukan anu langkung.

Pantun Sanés Flash

Nalika ngalih ti hiji titik ka titik, anu ngumbara awéwé milih katingalina saé sareng nganggo perhiasan anu saluyu mangrupikeun bagian tina perjalanan.

Kuring nembe ngahadiran International Fashion perhiasan sareng aksésori Grup Tembongkeun di NYC dimana ratusan désainer perhiasan, pabrik sareng importir perhiasan fashion sareng asesoris ditampilkeun desain panganyarna na. Asosiasi milik nirlaba, milik anggota ieu dimimitian taun 1997 sareng mangrupikeun sumber internasional pikeun perhiasan fashion-setting, asesoris sareng produk label swasta pikeun grosir, pembeli ritel volume sareng pengecer mandiri.

Anu mésér ti langkung ti 20 nagara ngadatangan acara pikeun nangtoskeun naon anu bakal dibeli ku konsumén dina sababaraha bulan ka payun. Masing-masing vendor ngagaduhan ruang paméran swasta na (nganggo kamar hotél) dimana kerahasiaan mangrupikeun prioritas pikeun pembeli sareng anu ngajual.

Waktosna

Jalma bakal mikir yén ku aksés kana téknologi, jam tangan éta bakal jalan ku dinosaurus. Ieu tétéla janten pamanggih salah kaprah. Jual na jam tangan tetep aya. Jalma-jalma ngagaleuh arloji online, di lélang, ngalangkungan perhiasan sareng department store mandiri.

Panilitian anyar nunjukkeun yén jalma-jalma ngagem arloji sabab ngarasa seleksi perhiasanana dibatesan ku padamelan atanapi padamelan. Salaku gaduh Breitling sareng Rolex tapi Paték anu hoyong réspondén nyatet, "Jam tangan mangrupikeun hiji-hiji perhiasan anu kuring anggo; aksésori kuring hiji-hijina. ” Anu sanés nganggo arloji sabab langkung gampang tibatan ngagali teleponna atanapi éta muji papakéanana, sami sareng perhiasan.

Panilitian anu dilakukeun ku Cadence Watch Company mendakan yén lalaki hormat pisan pikeun awéwé anu nganggo jam tangan sareng jam tangan ngajantenkeun anjeunna langkung pikaresepeun, canggih, percaya diri sareng disaring. Kira-kira sapertilu réspondén nyarios yén awéwé anu nganggo jam tangan langkung pas waktuna sareng langkung jero karakterna. "Awéwé anu nganggo arloji ngagaduhan tempat-tempat anu mana. Anjeunna nuju misi, sareng éta seksi, ”koméntar réspondén lalaki.

Arloji anyar anu populér di pasar tetep dina pigeulang kalayan ngagunakeun magnet.

Jimat atanapi Jimat

Peryogi sakedik kabeneran nalika ngantep zona kanyamanan anjeun? Naha éta sieun hiber, kajahatan atanapi térorisme, atanapi ngan ukur nyalira, perjalanan tiasa naékkeun tingkat kamelang. Ngagem jimat saderhana tiasa nyayogikeun kanyamanan anu sami sareng "blankie" anu nawiskeun kaamanan nalika anjeun murangkalih.

Jimat mangrupikeun ornamén atanapi perhiasan leutik anu panginten masihan perlindungan tina jahat, bahaya atanapi panyakit. Jimat mangrupikeun objék anu panginten ngagaduhan kakuatan magis sareng nguntungkeun.

anting

Nalika tassels sareng gelang ageung pikaresepeun aranjeunna berpotensi bahaya sabab nyayogikeun kasempetan pikeun jalma jahat pikeun néwak aranjeunna nalika diserang. Ngagem anting konservatif sareng elegan tiasa janten pernyataan fashion sareng sanés bel alarm kanggo perhatian.

Ngagunakeun

Syal anu éndah nambihan diménsi pikeun komo baju paling konservatif. Syal (atanapi 2) nyéépkeun pisan sakedik rohangan dina babari sareng mangrupikeun salah sahiji barang anu paling saé pikeun dianggo dina sapanjang perjalanan. Syal tiasa dianggo salaku overlayer anu gaya, rok / bungkus atanapi tutup sirah nalika ngajajah tempat ibadah. Éta ogé dianggo salaku bantal atanapi simbut perjalanan.

Teu aya waktos kanggo merhatoskeun kaperluan gaya rambut anjeun? Ngarobih syal kana aksésori rambut. Peryogi pikeun titimangsa tuangeun sareng bungkus deui / kipas moal jalan? Ngarobih syal kana tote malem alit.

Ngagem, Iraha, Kumaha: Ngajaga Perhiasan Aman di Transit

Mastaka tegak! Entong bawa barang-barang anu nilai tinggi sareng anjeun nalika anjeun ngumbara. Tinggalkeun permata sareng barang-barang asli di bumi (dina brankas) sareng perbarui asuransi perhiasan anjeun supados anjeun henteu hariwang ngeunaan perampokan.

Perhiasan anu dianggo nalika ngumbara (pikeun bisnis sareng / atanapi luang) kedah katingali saé, tapi henteu janten krisis utama upami leungit atanapi dipaling.

Pikeun Ulah Daptar

  1. Daptar sadaya perhiasan pikeun perjalanan. Simpen salinan anjeun (file misah tina perhiasan) sareng jaga salinan anu sanés online
  2. Candak gambar sadaya perhiasan sareng toko online (sayogi pikeun diunduh)
  3. Entong bungkus perhiasan. Simpen dina bawa anjeun. Waspada upami anjeun nganggo logam - éta tiasa nunda gerakan nalika anjeun ngalangkungan kaamanan. Langkung saé dijaga tetep dina barang - dina kantong anu misah (kantong sandwich plastik jalan) - upami anjeun kedah nunjukkeun ka kaamanan
  4. Nalika mariksa ka hotél - bawa kantong nganggo kantong perhiasan, entong serahkeun ka padamelna
  5. Anggo hotél di rohangan aman kanggo nyimpen barang-barang anu anjeun henteu pake.

Hanjakalna, kaleungitan perhiasan nalika ngumbara mangrupikeun kanyataan, Survei Jewelers Mutual mendakan yén tina 600 awéwé anu nikah survey, 25 persén kaleungitan sapotong perhiasan nalika pakansi.

Dina awal sareng akhir perjalanan, kanyataanna nyaéta: Milarian anu saé mangrupikeun dendam anu paling saé ... bahkan dina transit! Kanggo inpormasi tambihan, buka ifjag.com.

© Dr. Elinor Garely. Tulisan hak cipta ieu, kalebet poto, henteu tiasa dihasilkeun tanpa idin tinulis ti panulis.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>