Air New Zealand ngaluncurkeun penerbangan langsung ti Auckland ka Bandara Sunshine Coast

0a1a-27
0a1a-27

Maskapai pamawa bendera Selandia Anyar, Air Selandia Anyar, ngaluncurkeun jasa musiman langsung antara Auckland sareng Basisir Sunshine dinten ayeuna, muka kasempetan seger pikeun warga lokal sareng bisnis pariwisata.

Jasa langsung bakal ngapung dugi 27 Oktober, operasi opat dinten saminggu: Senen, Rebo, Jumaah sareng Minggu, angkat Auckland jam 09:15 enjing sareng sumping di Bandara Basisir Sunshine jam 11:15. Perjalanan balik miang Bandara Sunshine Coast jam 12:40 pm, dugi ka Auckland jam 5:40 sonten.

Jasa internasional musiman ti Auckland dimimitian di 2012 nalika 5,734 panumpang dibawa sapanjang musim, angka anu parantos naék janten 19,078 panumpang di 2018.

Daripada kudu indit ka Brisbane, warga Sunshine Coast bakal tiasa hiber kaluar bandara lokalna ka Bandara Auckland teras nyambung sareng kota sapertos Los Angeles, San Fransisco, Houston, Chicago, Vancouver, Buenos Aires, Shanghai sareng - di New Selandia - Queenstown sareng Dunedin.

Pikeun operator pariwisata lokal, layanan langsung anyar ngamungkinkeun perjalanan anu lancar pikeun Bandara Sunshine Coast ti pasar-pasar utama kalebet USA, Kanada, Cina sareng Selandia Anyar.

Bandara Sunshine Coast sareng mitra na Didatangan Sunshine Coast sareng Pariwisata Noosa parantos ngamajukeun jasa énggal ngalangkungan kampanye pamasaran "Sunshine by Lunchtime" anu komprehensif anu nyorot yén Kiwis tiasa angkat Auckland énjing-énjing sareng nyelupkeun jari-jari di perairan Basisir Sunshine anu terkenal ku waktos tuang siang .

Promosi nunjukkeun rupa-rupa kagiatan anu sayogi di Basisir Sunshine, kalebet festival sareng acara sapertos festival pangan Curated Plate dina bulan Agustus, Queensland Garden Expo, Noosa Alive, Gympie Muster, Caloundra Music Festival, Horizon Arts Festival sareng Noosa Triathlon Festival Multi Olahraga.

Manajer Umum Operasi sareng Asét Sunshine Coast Airport, Frank Mondello, nyarios yén penerbangan langsung ti Auckland parantos suksés pisan pikeun Sunshine Coast salami genep taun ka pengker, kalayan tingkat kapasitas ngan ukur dikekalan ku landasan pacu na.

"Penerbangan parantos ngoperasikeun ngadeukeutan kapasitas 80% dina sababaraha taun terakhir, sareng éta ngeunaan maksimal anu tiasa urang ngahontal kusabab landasan pacu aya anu ngabatesan panumpang sareng angkutan barang anu tiasa dibayangkeun ku pesawat," saur Mr Mondello.

"Kami ngarepkeun kanaékan kapasitas saatos peluncuran landasan pacu anyar dina taun 2020 kusabab teu diragukeun aya paménta anu kuat pikeun Sunshine Coast ti peuntas Tasman. Survei Pengunjung Internasional panganyarna nunjukkeun kamekaran 5.9% ti wisatawan Selandia Anyar sareng iklim anu pikaresepeun, atraksi alam sareng petualangan, sareng kisaran Festival anu lega, kami yakin ngawangun pasar inbound anu kuat di taun anu bakal datang.

"Kanggo warga lokal jasa anyar henteu ngan ukur bakal muka koneksi anu gampang ka tujuan utama di Selandia Anyar sapertos Queenstown, éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun buku perjalanan anu lancar dina kota-kota di Amérika tanpa kasusahan sareng biaya kedah wani dina Jalan Raya Bruce ka Brisbane. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN