Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan India Ngabobol Warta Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata Nepal: Wooing palancong India

nelasan
nelasan

Seueur anu kajantenan di Nepal, bangsa Himalaya, naha éta logo mérek anyar, kalayan bal bindi beureum anu pikaresepeun, infrastruktur sareng proyek konéktipitas énggal, atanapi fokus kana perjalanan pangalaman.

Nagara ieu terus ngandelkeun pisan ka India pikeun wisatawan, anu ngagaduhan hubungan anu lami.

Déwan Pariwisata Nepal pajabat berinteraksi sareng agén India di Delhi, India, tanggal 8 Juli 2019, dimana aranjeunna masihan rinci anu lengkep ngeunaan naon anu kajantenan, sahingga langkung seueur urang India kagoda pikeun angkat ka dinya nganggo jalan udara atanapi jalan.

Langkung seueur penerbangan sareng kota anu ditambihan kana jaringan, sareng naon deui, bandara sareng jalan-jalan anyar ditambihan ku cara anu bertahap, pikeun dibuka taun-taun ka payun. India parantos seueur diajar ti Nepal ngeunaan wisata luar.

Nepal Airlines ngagedéan armada sareng masalah jaman baheula leres-leres kapengker, saur pejabat NTB.

Tim ngalih ka kota-kota sanés pikeun nguarkeun pesen anu sami yén 2020 nyaéta Visit Nepal Year sareng seueur anu dilakukeun pikeun ngadukung ieu.

Acara dinten ieu diayakeun sacara interaktif anu unik, kalayan agén terlibat pikeun diajar langkung seueur ngeunaan tujuan éta. Aya kontes kuis sareng patarosan anu dilakukeun pikeun pormat anu pikaresepeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India