Pariwisata Nepal: Wooing palancong India

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
nelasan
nelasan

Seueur anu kajantenan di Nepal, bangsa Himalaya, naha éta logo mérek anyar, kalayan bal bindi beureum anu pikaresepeun, infrastruktur sareng proyek konéktipitas énggal, atanapi fokus kana perjalanan pangalaman.

Nagara ieu terus ngandelkeun pisan ka India pikeun wisatawan, anu ngagaduhan hubungan anu lami.

Déwan Pariwisata Nepal pajabat berinteraksi sareng agén India di Delhi, India, tanggal 8 Juli 2019, dimana aranjeunna masihan rinci anu lengkep ngeunaan naon anu kajantenan, sahingga langkung seueur urang India kagoda pikeun angkat ka dinya nganggo jalan udara atanapi jalan.

Langkung seueur penerbangan sareng kota anu ditambihan kana jaringan, sareng naon deui, bandara sareng jalan-jalan anyar ditambihan ku cara anu bertahap, pikeun dibuka taun-taun ka payun. India parantos seueur diajar ti Nepal ngeunaan wisata luar.

Nepal Airlines ngagedéan armada sareng masalah jaman baheula leres-leres kapengker, saur pejabat NTB.

Tim ngalih ka kota-kota sanés pikeun nguarkeun pesen anu sami yén 2020 nyaéta Visit Nepal Year sareng seueur anu dilakukeun pikeun ngadukung ieu.

Acara dinten ieu diayakeun sacara interaktif anu unik, kalayan agén terlibat pikeun diajar langkung seueur ngeunaan tujuan éta. Aya kontes kuis sareng patarosan anu dilakukeun pikeun pormat anu pikaresepeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>