0a1a-81
0a1a-81

Jasa Kargo jeung Logistik Étiopia, Operator Kargo Panglegana di Afrika, parantos ngahubungkeun Chongqing, kotamadya panggedéna di Cina Kidul-Kidul sareng Afrika sareng Amérika Kidul kalayan penerbangan kargo mingguan dugi ka 26 Juni 2019.

Tempatna di Southwestern China anu caket ka propinsi Hunan, Hubei, Guizhou, Shaanxi sareng Sichuan, Chongqing berfungsi salaku simpul inisiatif Sabuk sareng Jalan Cina anu ngahubungkeun nagara sareng tatanggana kulon na. Jalur ieu nembus Shanghai - Chongqing - Delhi - Addis Ababa - Lagos - Sao Paulo - Quito - Miami, nyambungkeun tujuan utama tina tilu buana anu ngalangkungan populasi langkung ti 3 milyar jalma.

Étiopia bakal operasi Boeing Kapal angkut 777-200F dina rute sareng mimitina ngapung sakali dina saminggu.

Grup Grup tina Ethiopian Airlines, Mr. Tewolde GebreMariam, nyarios: "Kami bungah parantos ngaluncurkeun jasa angkutan barang ka Chongqing, Cina Kidul Kidul. Kami diantara operator Samaun anu mimiti ngalayanan Républik Rahayat Tiongkok di awal taun 1970an, hubungan anu parantos lami sareng seueur rupa anu parantos ditarjamahkeun kana perdagangan sareng inpéstasi, kolaborasi budaya sareng dua hala antara Afrika sareng Cina. Jasa kargo anyar urang augments ngembangkeun perdagangan bilateral Cina-Afrika sareng ngembang dina Cina urang parantos ngembang "Sabuk na
Prakarsa Jalan ", bari ngadukung inisiatif stratégis kami pikeun ngagedékeun operasi kargo global urang."

Ngoperasikeun angkutan barang generasi saterusna sareng terminal trans-kiriman panggedéna di Afrika, Cargo Étiopia sareng Jasa Logistik ngagampangkeun ékspor bahan rusak, pakean, produk tambang, sareng impor produk sareng input industri anu nilai tinggi, farmasi, sareng sajabina jaringan global na.

Netepkeun tujuan anu langkung ageung dina rencana strategis 15 taun na, Visi 2025, Layanan Cargo & Logistik Étiopia dibayangkeun janten pusat kauntungan full-ti Ethiopian Airlines Group kalayan pendapatan taunan US $ 2 Milyar, 19 pesawat khusus, tonase taunan 820,000, sareng 57 tujuan internasional. Nanging, dalapan taun ka roadmap, Kargo Étiopia parantos ngahontal 57 tujuan internasional kalayan jasa kargo sareng logistik.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali