Yordania ngeureunkeun karantina wajib pikeun turis asing

Yordania ngeureunkeun karantina wajib pikeun turis asing
Yordania ngeureunkeun karantina wajib pikeun turis asing

Otoritas pamaréntahan Yordania ngumumkeun yén turis asing henteu diperyogikeun ngalaman karantina wajib saatos sumping ka Yordania.

Peraturan énggal ditandatanganan sareng dikuatkeun dina 13 Januari.

Nalika asup ka nagara éta, datang urang asing kedah nampilkeun hasil tés PCR pikeun Covid-19, didamel henteu langkung ti 72 jam sateuacan angkat.

Di bandara, panumpang kedah ngalaman tés anu teras-terasan (biaya jasa $ 40). Upami tés na positip, maka turis kedah ngasingkeun diri, teras nyandak tés deui.

Salaku tambahan, wisatawan parantos dibebaskeun tina pendaptaran wajib dina halaman wéb VisitJordan.

Ogé, aparat satempat parantos ngabantosan sababaraha larangan di nagara éta. Janten, jam malam dibatalkeun dina dinten Jumaah, tapi wengi hiji masih berlaku.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali