Émbaran Travel Wikipédia
asosiasi Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kawat Wisata Trending Zimbabwé

Otoritas Pariwisata ZImbabwe dina padamelan némbakan pagawé

zta
zta
Ditulis ku jelema nu nyunting

nu Otoritas Pariwisata Zimbabwé (ZTA) parantos masihan bewara terminasi langsung ka 38 pagawé, nyatakeun yén éta nyoko kana sumber SDM anu langkung leueur, langkung épisién sareng hemat biaya.

Karyawan, ti departemén sareng kantor anu béda-béda di sanés nagara, mimiti nampi serat pengakhiranana dina Salasa siang.

Zimbabwé parantos aya di a kaayaan kauangan anu pikasieuneun kalayan ékonomi anu nyusup. Alesan resmi diperkirakeun diumumkeun siang ayeuna ku manajer ZTA Corporate and Komunikasi Godfrey Koti. Industri perjalanan sareng pariwisata mangrupikeun penghasil devisa anu paling penting sareng dijaga sareng fungsina pikeun seuseueurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.