Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Belize: Tumuwuhna pariwisata anu luar biasa

0a1-2
0a1-2

Statistik pangénggalna pikeun satengah mimiti taun ieu nunjukkeun kamekaran anu luar biasa sareng pengkuh dina kadatangan sapeuting sareng kapal pesiar; posisi Bélis salaku surga pakansi favorit sareng ngaguar stratégi pamasaran anu épéktip ku BTB sareng stakeholder industri na dina ngamajukeun nagara salaku tujuan pariwisata anu terkemuka.

Ieu mangrupikeun rusakna inohong-inohong pangénggalna pikeun satengah mimiti 2019 pikeun kadatangan sapeuting sareng kapal pesiar.

Pertengahan taun 2019 ngadaptar paningkatan kumulatif 6% dina datangna wengi

Dina akhir kuartal kadua 2019, aya paningkatan kumulatif 6% dina sapeuting wisata kadatangan pikeun 2019 langkung ti 2018. Nalika caket usum-usum, Juni ngalaman sakedik sakitar 400 pengunjung dibandingkeun taun kamari. Dina pertengahan taun total 284,576 pengunjung parantos ngalaman tujuan wisata sareng tempat wisata anu rupa-rupa.

2017 2018 2019
% robih%
robih% robih
Vs '16 Vs '17 Vs '18
Jan 38,531 0.7 48,667 26.3 50,822 4.4
Pébruari 39,221 4.2 45,893 17.0 49,801 8.5
Mar 44,475 3.3 54,340 22.2 57,909 6.6
Apr 38,090 24.2 40,340 5.9 46,418 15.1
Méi 32,146 8.2 35,724 11.1 36,689 2.7
Jun 37,690 10.0 43,392 15.1 42,938 -1.0
Jul 38,628 6.7 46,283 19.8
Aug 30,799 19.1 34,835 13.1
Sep 19,508 7.7 21,482 10.1
22,656 Okt 4.3 24,931 10.0
Nov 36,203 22.7 38,823 7.2
Des 49,131 21.1 54,551 11.0
427,076 10.8 489,261 14.6 284,576 6.0

Kadatangan Kapal pesiar ngadaptar 10.8% Ningkatkeun dina satengah mimiti taun 2019

Sedengkeun Juni ngagambarkeun sakitar 18,000 langkung alit dina pengunjung pesiar upami dibandingkeun sareng taun samemehna; babak kahiji tina 2019 kadatangan pelayaran pelayaran sakitar 700,000 pengunjung. Ieu mangrupikeun paningkatan 10.8% dina taun 2018. Saterasna, aya deui 7 panggilan kapal pesiar dibandingkeun sareng taun 2018.

2017 2018 2019
%
ngarobah%
ngarobah%
nukeuran
vs. '16 vs. '17 vs. '18
Jan 127,061 24.2 131,509 3.5 165,885 26.1
Pébruari 120,996 22.7 118,799 -1.8 147,926 24.5
Mar 117,578 -13.1 132,122 12.4 143,176 8.4
Apr 97,422 7.5 91,253 -6.3 104,775 14.8
Méi 61,152 -1.3 82,084 34.2 80,993 -1.3
Jun 47,007 -28.1 73,917 57.2 55,012 -25.6
Jul 44,392 -14.6 82,282 85.4
Aug 52,534 34.1 91,313 73.8
Sep 57,718 5.8 66,889 15.9
Okt 76,403 34.8 75,465 -1.2
Nov 100,797 -5.0 112,283 11.4
Des 111,171 -22.0 150,221 35.1
1,014,231 0.9 1,208,137 19.1 697,767 10.8

Nyitak Friendly, PDF & Email