Pesawat panumpang Yeti Airlines luncat kaluar tina landasan di bandara Kathmandu

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
0a1a-112
0a1a-112

Nepalese Maskapai Yeti pesawat kalayan 69 jalma naék kapal, terbabas di landasan pacu di Kathmandu Bandara Internasional Tribhuvan (TIA) dina Jumaah énjing, numutkeun ka aparat satempat.

Sadayana panumpang sareng anggota awak dina penerbangan domestik dikabarkan aman.

Pesawat anu ngagaduhan tanda panggero 9N-AMM, anu ngalayang ti kota kulon Nepalgunj, parantos jalan-jalan di landasan pacu bari badarat di bandara Kathmandu. Éta dugi ka daérah teluk parkir saatos luncat.

"Sadayana 66 panumpang kalebet dua murangkalih sareng tilu anggota awak hiber dina kapal aman sareng parantos diungsikeun," Yeti Airlines ngaluarkeun bewara resmi dina média sosial.

Numutkeun ka pajabat bandara, bandara internasional tunggal nagara éta tetep ditutup saatos kajadian éta sareng bakal dilanjutkeun saatos dicabut pesawat tina tempat éta.

Sadaya penerbangan anu sumping dialihkeun ka nagara-nagara sanés nalika penerbangan anu kaluar dieureunkeun.

Kajadian éta kajantenan Nepal parantos nyaksian hujan ageung ti mimiti Jumaah isuk-isuk.

Pelayaran di landasan pacu umum di landasan landasan tunggal 3-km-panjang bandara. Ti saprak April, TIA parantos ngalaman program ningkatkeun landasan pacu.

Dina Maret taun kamari, pesawat AS-Bangla Airlines nabrak caket landasan TIA, maéhan sakitar 50 urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>