Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Nepal wartos kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pesawat panumpang Yeti Airlines luncat kaluar tina landasan di bandara Kathmandu

0a1a-112
0a1a-112

Nepalese Maskapai Yeti pesawat kalayan 69 jalma naék kapal, terbabas di landasan pacu di Kathmandu Bandara Internasional Tribhuvan (TIA) dina Jumaah énjing, numutkeun ka aparat satempat.

Sadayana panumpang sareng anggota awak dina penerbangan domestik dikabarkan aman.

Pesawat anu ngagaduhan tanda panggero 9N-AMM, anu ngalayang ti kota kulon Nepalgunj, parantos jalan-jalan di landasan pacu bari badarat di bandara Kathmandu. Éta dugi ka daérah teluk parkir saatos luncat.

"Sadayana 66 panumpang kalebet dua murangkalih sareng tilu anggota awak hiber dina kapal aman sareng parantos diungsikeun," Yeti Airlines ngaluarkeun bewara resmi dina média sosial.

Numutkeun ka pajabat bandara, bandara internasional tunggal nagara éta tetep ditutup saatos kajadian éta sareng bakal dilanjutkeun saatos dicabut pesawat tina tempat éta.

Sadaya penerbangan anu sumping dialihkeun ka nagara-nagara sanés nalika penerbangan anu kaluar dieureunkeun.

Kajadian éta kajantenan Nepal parantos nyaksian hujan ageung ti mimiti Jumaah isuk-isuk.

Pelayaran di landasan pacu umum di landasan landasan tunggal 3-km-panjang bandara. Ti saprak April, TIA parantos ngalaman program ningkatkeun landasan pacu.

Dina Maret taun kamari, pesawat AS-Bangla Airlines nabrak caket landasan TIA, maéhan sakitar 50 urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov