Hotel Saint Lucia nawiskeun uji coba COVID-19 gratis pikeun tamu anu mumpuni

Hotel Saint Lucia nawiskeun uji coba COVID-19 gratis pikeun tamu anu mumpuni
Hotel Saint Lucia nawiskeun uji coba COVID-19 gratis pikeun tamu anu mumpuni

Salaku réspon kana sarat pamaréntah AS, Inggris sareng Kanada ngeunaan tés négatip sateuacan miang Covid-19 pikeun panumpang maskapai, Saint Lucia badé nyumponan paménta pikeun uji coba sareng pamrosésan Covid-19 di pulau. Sareng ieu nyayogikeun berita anu positip pikeun wisatawan Santa Lusia, sabab hotél pilihan anu nawiskeun uji coba gratis pikeun tamu anu lolos.

Saint Lusia gaduh sababaraha Covidien-19 Pilihan tés PCR sareng antigen (gancang) pikeun tamu angkat, warga sareng warga. Wisatawan tiasa kéngingkeun tés Covid-19 kalayan gampang di hotél pilihan atanapi di fasilitas tés lokal, kalayan hasil uji balik dina jangka waktu 72 jam anu diperlukeun. Aya pilihan tambahan dina pamekaran pikeun ngalegaan lokasi uji coba. Wisatawan tiasa ngadamel janji kanggo tés pas aranjeunna sumping di pulau atanapi ngalangkungan hotél Covid-Certified na. Harga beda-beda dumasar kana lokasi sareng jinis tés anu dikaluarkeun.

Saint Lusia sareng panyadia akomodasi na tujuan pikeun meresihan setrés sareng biaya perencanaan pakansi. Salaku tambihan tambahan, hotél pilih anu nawiskeun tés antigen gratis (gancang) ka sémah anu lolos.

Dugi ka tanggal 15 Januari, hotél sareng villa nawiskeun uji coba antigen Covid-19 gratis (gancang) pikeun tamu anu mumpuni kalebet: Anse Chastanet; sadayana lima sipat Bay Gardens; Calabash Cove Resort & Spa; Caille Blanc Villa & Hotel; Cap Maison Resort & Spa; Coconut Bay Beach Resort & Spa; Gunung Jade; Ladera Resort; Marigot Bay Resort sareng Marina; Rabot Hotel ti Hotel Chocolat; Sendal Resort di Saint Lusia; Katenangan di Teluk Kalapa; Pantai Gula - Resort Viceroy; Stonefield Villa Resort; Tet Rouge sareng Ti Kaye Resort & Spa. Pasipatan tambahan di Saint Lucia diantisipasi ngagulung tés gratis dina minggu payun. Watesan tiasa dilarapkeun sareng anu datang kedah parios sareng panyadia akomodasi pikeun detil; hotél pilihan anu nawiskeun tés PCR ka sémah anu minuhan kualifikasi.

Inpormasi lengkep ngeunaan pilihan tés bakal énggal-énggal sayogi di halaman Saint Lucia Covid-19 Travel Advisory. Otoritas Pariwisata Saint Lucia sareng Asosiasi Perhotelan sareng Pariwisata Saint Lucia, sareng Menteri Kaséhatan sareng Menteri Pariwisata, teras damel di konsér pikeun masihan réspon anu gancang kana pamekaran Covid-19 global. Kusabab penerbangan internasional anu munggaran balik ka Saint Lucia dina bulan Juli 2020, nagara parantos ngalaksanakeun protokol Covid-19 anu tanggel waler, nyayogikeun kaamanan pikeun pangunjung sareng warga lokal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali