Pondok perikanan anyar dibuka di Zimbabwé

0a1a-134
0a1a-134

Pondok mancing anyar, Simwenge Fishing Lodge (SFL) parantos dibuka Zimbabwé sakitar 80km hilir Air Terjun Victoria di pasisian Zambezi walungan.

SFL mairan: "Simwenge mangrupikeun kamp mancing macan anu didamel ku pamayang macan anu resep pikeun pamayang anu hoyong sareng anu hoyong pisan."

SFL ngagaduhan aksés ka langkung ti 20km tempat perikanan macan perdana pikeun ngungkulan lauk macan, bream Laremouth sareng 70 spésiés lauk anu sanés ngalangkungan umpan atanapi umpan langsung.

Lima kapal anu béda tina pontoon dugi ka schimeter disayogikeun di pondok sareng kaptén anu berpengalaman, pikeun mastikeun pangalaman mancing anu hébat.

Apart from fishing, other tourism activities at the lodge include game viewing at nearby Sidinda Game Reserve and village visits. Facilities at the lodge include swimming pool, lounge and bar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov