Nomer panumpang asing naék di Bandara Addis Ababa

0a1a-159
0a1a-159

Sajumlah catetan panumpang internasional anu ngumbara Bandara Internasional Addis Ababa Bole, gerbang utama ka Afrika, usum panas ieu. Rebo, 17 Juli 2019 mangrupikeun dinten pangsibukna pikeun Bandara kalayan 310 hiber sareng 29,528 wisatawan (21,028 angkat sareng 8,500 panumpang anu sumping) anu nandaan jumlah rékor panumpang sadidinten anu dilayanan di terminal.

Ngomentaran kesiapan Bandara pikeun usum puncak, Mr Getaneh Adera, Diréktur Bandara Internasional Bole sareng Pimpinan CEO Bandara Étiopia nyarios, "Kalayan pembukaan parsial terminal anyar anu bakal langkung ti dua kali kapasitas bandara, kami pisan bungah pikeun ngaladénkeun jumlah panumpang dina usum panas ieu. ”

Salaku pangkalan bumi tina Ethiopian Airlines, Pamawa bendera pangageungna di Afrika anu ngalayanan langkung ti 120 kota di sakumna dunya, Addis Ababa parantos ngajantenkeun hub anu rame anu nanganan ratusan penerbangan unggal dinten. Bandara parantos ningali ékspansi utama anu anyar anu bakal ningkatkeun kapasitasna pikeun ngalayanan 22 juta panumpang unggal taun.

Saatos operasional pinuh, terminal anu dilegakeun bakal ngagaduhan fasilitas bandara canggih, check-in anu elegan sareng lega, aula kadatangan sareng keberangkatan, sababaraha toko bebas bea cukai, réstoran, sareng seueur akomodasi anu sanés, nyandak sadaya panumpang. pangalaman ka tingkat anyar.

Éta janten émut yén taun ka tukang Addis Ababa ngaleuwihan Dubai salaku hub transit luhur panumpang longhaul ka Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali