0a1a-180
0a1a-180

Délégasi Perancis anu dipimpin ku Menteri Ekonomi & Keuangan Perancis, DIA Bruno Le Maire ngadatangan Ethiopian Airlines dina tanggal 22 Juli 2019. Kadatangan aranjeunna di Étiopia, rombongan disambut ku CEO Grup Étiopia Mr Tewolde GebreMariam sareng tim Manajemén Eksekutif.

Sawala ogé diayakeun di markas Étiopia Airlines antara rombongan sareng Manajemén Eksekutif Étiopia Airlines ngeunaan bidang kemitraan sareng kerjasama antara maskapai sareng perusahaan Perancis.

Ngomentaran hal-hal dina sawala, HE Bruno Le Maire nyarios, "Peluncuran penerbangan ka Marseille ku Ethiopian Airlines anyar-anyar nunjukkeun induk tina kamitraan antara Étiopia sareng Perancis. Aya poténsi ageung pikeun kemitraan langkung jauh di daérah anu aya hubunganana sareng penerbangan. "

Mr Tewolde GebreMariam ti pihakna nyarios, "Mangrupikeun kaistiméwaan sareng kahormatan khusus pikeun urang pendak sareng HE Mr. Bruno di Markas kami sareng kami ngahargaan pisan kadatanganana. Kami, di Ethiopian Airlines, seneng pisan kana kerja sama kami sareng Pamaréntah Perancis sareng sababaraha perusahaan global Perancis sapertos Airbus, Safran, Thales, ADPI (Air Port De Paris International) sareng sajabana… Kami damel babarengan pikeun ngajantenkeun kerja sama urang ka hareup tingkat. Armada Airbus kami ngembang pisan gancang sareng dua belas A-350 dina jasa sareng 12 dina urutan. Kami ogé ngaevaluasi modél kapal terbang sanés ti Airbus. Panambih anyar Kota Marseille anu éndah kana jaringan berkembang pesat kami tina 121 tujuan internasional ogé mangrupikeun tanda anu kuat pikeun hubungan anu tuwuh antara Étiopia sareng Perancis. ”

Diskusi ogé ngaliput bidang kerjasama sareng kemitraan dina perluasan bandara, fasilitas bébas tugas sareng hiburan hiber, sareng anu sanésna.

Ethiopian Airlines nembé ngalegaan jasa di Perancis kalayan ngaluncurkeun penerbangan ka Marseille, tujuan kadua di Perancis, dina 2 Juli 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali