24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Finlandia India Ngabobol Warta wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita Warta Breaking Vietnam

Rusia neraskeun penerbangan Qatar, India, Vietnam sareng Finlandia

Rusia neraskeun penerbangan Qatar, India, Vietnam sareng Finlandia
Rusia neraskeun penerbangan Qatar, India, Vietnam sareng Finlandia
Ditulis ku Harry S. Johnson

Maskapai Rusia ngabalikan penerbangan ka opat nagara deui

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pejabat pamaréntah Rusia ngumumkeun yén dimimitian dina 27 Januari, Rusia bakal neraskeun deui lalu lintas udara komérsial sareng Qatar, India, Vietnam sareng Finlandia.

Pengumuman ieu dilakukeun ku Markas Operasional nagara éta pikeun merangan panyebaran Covid-19 saatos rapat sareng Wakil Perdana Menteri Rusia Tatyana Golikova.

Pernyataan pamaréntah Rusia resmi nyarios: "Dumasar kana hasil diskusi sareng ngémutan kaayaan épidemiologis di masing-masing nagara, kantor pusat mutuskeun pikeun neraskeun penerbangan silih timbal balik ti 27 Januari 2021 sareng nagara-nagara ieu: Vietnam (Moskow -Hanoi, dua kali saminggu); India (Moskow-Cirebon, dua kali saminggu); Finlandia (Moskow-Helsinki, dua kali saminggu sareng St. Petersburg-Helsinki, dua kali saminggu); Qatar (Moskow-Doha, tilu kali saminggu) ”.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.