Yordania ngirimkeun ahli pharma ka Roma, ngajantenkeun kolaborasi

Roma-cai mancur
Roma-cai mancur

Industri MICE ngabantosan ngawangun perdamaian sareng nunjukkeun ka dunya sisi leres sareng pasipik masarakat Islam.

Kolaborasi antara The Platinum Services, agénsi acara anu berbasis di Roma sareng DMC anu ngahususkeun dina acara kelas munggaran di Italia, Éropa sareng daérah anu kapilih, sareng Grup Penjamin Penjaminan, DMC anu berbasis di Amman, panata acara sareng agénsi perjalanan, salah sahiji anu pangageungna di Nagara, ngagaduhan hubungan anu saé sareng pamaréntahan Yordania, nuju booming sareng nembé pencét deui ngajalankeun anu sanés.

Éta kajantenan di Roma, di Marriott Park , Dimana dalapan professional datang ti pausahaan farmasi pangbadagna Yordania ngagabung sababaraha peers Italia ti 22-27 Juni ngabahas kolaborasi dina panalungtikan.

Ieu tiasa nyababkeun pamekaran anu penting pisan, salami sababaraha taun ka payun, dina pangobatan farmakologis panyakit serius, sareng éta ngandung hartos yén hasil sapertos kitu kajantenan industri - anu Beurit - anu tujuanana pikeun ngumpulkeun jalma sanaos sagala béda budaya, agama atanapi étnis.

"Hiji jalma, hiji dunya," saur sasarengan Diréktur Daérah Grup Penjamin Mr. Rami Qutishat sareng pamilik The Platinum Services Loredana Chiappini. "Fokus kami pikeun ningkatkeun hubungan sareng kami mendakan dina boilerplate umum Kulon sareng budaya Tengah-wétan kasempetan anu saé pikeun ngaput kamajuan sareng perdamaian."

The Platinum Services mangrupikeun agénsi layanan pinuh di Roma anu nawiskeun rangkeian MICE anu paling lengkep sareng jasa pribadi anu luhur pikeun ngajantenkeun rapat, konperénsi, perjalanan insentif sareng acara éksklusif boh di Italia atanapi di Éropa sapertos di tempat sanés. The Platinum Services kalawan jaringan padet na - serius tur efisien mitra sakuliah Italia sarta Éropa - specializes dina perjalanan jeung jasa MICE. Dumasar kana pangalaman anu langgeng dina industri MICE, éta ngatur rapat, kongres, acara sareng insentif nimbangkeun detil naon waé sareng mawa éféktivitas sareng efisiensi anu paling dipercaya. Pausahaan ieu disetir ku pendekatan kreatif, kabukti suksés kalayan klien perusahaan tur agénsi bebas sakuliah dunya.

Kanggo inpormasi salengkepna: The Platinum Service, Via degli Apuli, 54, I-00185 Roma (Italia), Tel +39 06 4460449, Mob: +39 333 9470120, info@theplatinumservices.it , www.theplatinumservices.it

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali