Brasil Azul sareng Kolombia Avianca ngumumkeun kasapukan interline

0a1a-220
0a1a-220

Azul, maskapai panggedéna di Brazil ku jumlah kamangkatan hiber sareng kota-kota dilayanan, sareng Avianca Holdings, salah sahiji perusahaan maskapai panggedéna di Amérika Latin kantor pusatna di Kolombia, parantos ngumumkeun dinten ieu perjanjian antar jalur, ngahasilkeun konektipitas anu langkung ageung pikeun palanggan duanana maskapai. Perusahaan ayeuna ngajual tikét sasarengan pikeun penerbangan diantawis jaringan rute na, ngamungkinkeun para nasabah ngumbara nganggo hiji tikét, check-in sakali, sareng mariksa tas ngalangkungan tujuan akhirna.

Palanggan dina rute Avianca Holding urang ka Brazil tiasa ngaraosan aksés kana portopolio tujuan anu paling ageung pikeun maskapai domestik di Brasil, kalayan aksés ka langkung ti 100 tujuan. Nasabah Azul antukna gaduh aksés anu merenah kana jaringan Avianca anu saé di Amérika Latin, Karibia sareng sajabina.

"Perjanjian ieu sareng Avianca Holdings bakal penting pisan dina nguatan ayana internasional urang, khususna nampilkeun jasa Kolombia Avianca ka klien kami anu hoyong ngajajah Brasil. Kitu ogé, palanggan kami tiasa nyandak kauntungan tina genah mésér tikét sareng ngaluarkeun pasantrénna ngan hiji waktos, salian ti gaduh aksés ka sababaraha tujuan internasional anu dioperasikeun ku pasangan énggal kami, "saur Marcelo Bento Ribeiro, Diréktur Alliance di Azul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali