Bail ditolak pikeun Menteri Pariwisata ZImbabwe Prisca Mupfumira

zimminjail

Menteri Pariwisata Zimbabwé Prisca Mupfumira dinten ayeuna kedah ngantunkeun Prado na, Cruiser, Benz, pikeun lebet kana treuk panjara. Ngan sababaraha dinten ka pengker menteri éta di London ngan ukur kénging sareng ditéwak kusabab korupsi.

nu menteri ditahan fatanapi korupsi dinten Kemis.

Menteri Lingkungan, Pariwisata, sareng Perhotelan Menteri Prisca Mupfumira, anu sumping di pengadilan kamari ngeunaan tuduhan korupsi anu ngalibetkeun $ 95 juta, nyéépkeun wengi sanésna di pengker tadi wengi kanggo sidang bail.

Jaminan ditolak maksa menteri pikeun sahenteuna nyéépkeun tilu minggu panjara sareng nyiapkeun sidang.

eTN nampi sababaraha dokumén kalayan keluhan anu nuduh kapala pariwisata ku kasus pencurian sareng korupsi jutaan dolar ieu.

Salila ITB Berlin di 2018, menteri dina paguneman sareng eTurboNews, miharep yén mantan menteri pariwisata Dr. Walter Mzembi ditéwak sareng "dialungkeun ka panjara." Tilas menteri Mzembi dituduh nyogok, tapi tuduhan tetep lega diwangun sareng teu réalistis. Mzembi ayeuna hirup di pengasingan saatos usaha ngaracunan anjeunna.

Tétéla, anjeunna parantos murag kana liang anu digali ku anjeunna pikeun mantan menteri Walter Mzembi.

mob2
mad2
zw2
Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali