Ethiopian Airlines ngalegaan jasa India, nambihan Bengaluru dina jaringanna

Ethiopian Airlines ngalegaan jasa India, nambihan Bengaluru dina jaringanna

Ethiopian Airlines, Grup Penerbangan Terbesar di Afrika, ngumumkeun yén éta bakal ngamimitian penerbangan panumpang ka Bengaluru, India dugi ka 27 Oktober 2019.

Ibukota nagara India Karnataka, Bengaluru dijuluki 'Silicon Valley of India' sareng ngagaduhan pusat téknologi sareng inovasi.

Opat penerbangan langsung mingguan ka Bengaluru bakal sakumaha jadwal di handap ieu:

Nomer hiber prekuensi Bandara angkat miang Time Bandara Kadatangan Waktos Kedatangan Sub Armada
ET 0690 Salasa, Kam, Jum, Surya nambah 23: 00 BLR 8: 00 ET 738
ET 0691 Salasa, Kam, Sab, Minggu BLR 2: 30 nambah 6: 35 ET 738

 

Ngomentaran jasa anu bakal datang, CEO Grup Étiopia Airlines, Mr. Tewolde GebreMariam, nyarios, "Étiopia Airlines mangrupikeun pamaén penting dina ngahubungkeun India sareng Afrika sareng sajabina. Opat penerbangan mingguan anu anyar bakal nyambungkeun kota hub TIK penting Bengaluru kana jaringan Étiopia anu teras-terasan di tambihan penerbangan dua kali urang unggal dintenna ka kota komérsial Kota Sukabumi sareng Ibu Kota New Delhi. Hiber ogé bakal ngalengkepan penerbangan freight khusus kami anu aya ka / ti Bengaluru.

“The addition of Bengaluru to our Indian network will give wider menu of choices to the fast-growing air travelers between India and Africa and beyond. The increasing flight frequencies and number of gateways in India will facilitate trade, investment and to/from the Indian sub-continent. The schedule is carefully designed to connect passengers efficiently through our global hub in Addis Ababa with short connections and will provide the fastest and the shortest connections between Bengaluru in southern India and more than 60 destinations in Africa and South America.”

Ayeuna, Étiopia ngoperasikeun penerbangan panumpang ka Bombay sareng Cirebon ogé jasa kargo ka Bangalore, Ahmedabad, Chennai, Mumbai sareng New Delhi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali