Avis ngalegaan jaringan Asia -na ka Mongolia

Avis ngalegaan jaringan Asia na ka Mongolia

mere nyaho, salah sahiji mérek nyewa mobil terkenal di dunya, parantos ngumumkeun ékspansi jaringan Asia na ku dibukaan Avis Mongolia, ngalangkungan perjanjian lisénsi sareng Baobab LLC. Pindah ieu diwangun dina jaringan global anu lega sareng tapak régional ti Avis - ayeuna aya di langkung ti 20 pasar Asia. Kantor utama bakal aya di bandara internasional anyar di ibukota Mongolia urang, Ulaanbaatar.

"Salaku panyadia solusi mobilitas utama sareng internasional, kaputusan kami pikeun ngagedéan tapak régional mangrupikeun prioritas utama pikeun kami sareng Mongolia mangrupikeun tambahan pikeun portopolio tujuan kami anu ngembang pesat. Nagara ieu ngagaduhan rencana ambisius pikeun narik sajuta wisatawan dugi ka taun 2020 sareng kami komitmen pikeun ngabantosan dina ngahontal tujuan ieu, "saur Hans Mueller, Wakil Présidén Lisensi Global - Internasional, Grup Avis Budget.

Kantor Avis énggal di Mongolia nawiskeun nyéwa jangka pondok, mobil dina sewa jangka panjang sareng bungkus mobil sewaan anu dipesen sareng rancana perjalanan pikeun bisnis sareng pelesir. Avis Mongolia ogé bakal nyayogikeun pitunjuk wisata anu berpengalaman sareng propésional pikeun ngabantosan wisatawan anu ngarencanakeun rute mandiri pikeun petualangan Mongol.

Avis Mongolia ogé nyayogikeun kendaraan séwa anu paling lengkep anu sayogi di nagara éta kalayan mobil anu khusus dipilih pikeun dianggo paling saé dina iklim Mongolia anu unik sareng rupa bumi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN