Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bandara Budapest kéngingkeun hubungan Nis sareng Air Serbia

0a1a 26
0a1a 26

Udara Serbia parantos ngumumkeun penerbangan dua kali-mingguan antara Bandara Budapest sareng kota Seris Nis. Penerbangan bakal dioperasikeun ti 1 Agustus dina dinten Kemis sareng Minggu ku A144 319 korsi. Ieu mangrupikeun rute anyar ka-12 ti Nis di S19, hatur nuhun janten bagian tina lima taun Kewajiban Pelayanan Publik (PSO) ti pamaréntah Serbia, sareng anu munggaran antara Budapest sareng Nis.

Budapest parantos ningali kanaékan taunan ampir 20% dina kapasitas korsi angkat ka Serbia dina S19 dibandingkeun sareng taun sateuacanna, kalayan tilu maskapai - Air Serbia, Belavia sareng Wizz Air - ayeuna beroperasi di tilu kota Serbia di Belgrade, Nis (ti 1 Agustus ) sareng Pristina. 142 tujuan ayeuna nyambung ka ibukota Hungaria, ngawangun kasuksésan taun-taun ayeuna sareng netepkeun Budapest salaku gerbang Éropa Tengah.

Ngeunaan pengumuman éta, Balázs Bogáts, Kapala Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest nyarios: "Ieu mangrupikeun warta anu hadé pikeun Budapest sareng konsumén kami, neraskeun pertumbuhan anu kuat anu urang tingali dugi ka usum kieu. Kami ayeuna nawiskeun langkung ti 18,000 korsi usum panas ayeuna ka Sérbia, mangrupikeun catetan pikeun kami salaku Air Serbia sareng Nis ngiringan jabatan salaku maskapai sareng kota anyar pikeun Budapest. "

Nyitak Friendly, PDF & Email