Addis Ababa ngagaduhan harga kamar hotél paling luhur di Afrika

0a1a 78
0a1a 78

Addis Ababa, Étiopia, pasang tingkat rata-rata rata-rata rata-rata paling luhur di Afrika (ADR), numutkeun data paling anyar 12 bulan. Pasar bakal maén host kana Forum Investasi Hotel Afrika (AHIF) dina 23-25 ​​Séptémber di Sheraton Addis.

Ti Juli 2018 dugi ka Juni 2019, Addis Ababa ngadaptarkeun ADR mutlak US $ 163.79 nalika diukur dina mata uang konstan, anu ngaleungitkeun pangaruh inflasi. Angka éta mangrupikeun paningkatan 1.1% sataun langkung sataun. Pasar anu ditetepkeun salajengna di Africa anu caket nyaéta Accra Area, Ghana (US $ 160.34) sareng Lagos Area, Nigeria (US $ 132.51).

"Addis Ababa tetep ngajaga tingkat ADR anu luhur upami dibandingkeun sacara internasional," saur Thomas Emanuel, sutradara pikeun STR. "Kota ieu ngagaduhan seueur supir paménta, sapertos ékonomi anu maju, maskapai anu suksés sareng statusna salaku ibukota diplomatik pikeun Afrika. Konéksi udara sareng gampang aksés dibandingkeun sareng kota-kota sanés ogé nyababkeun persamaan pikeun paménta anu kuat, anu nyayogikeun kapercayaan hotél pikeun ngajaga tingkat tingkat.

"Kalayan kinerja anu séhat datang minat investasi. Pipa pasar kuat ku 22 hotél sareng 4,820 kamar dina pamekaran aktif. Kami bakal terus ngawaskeun bukaan énggal ieu pikeun ningali kumaha réaksina pas kamar tambahan ieu kabuka. ”

"Hosting rapat internasional profil tinggi sapertos AHIF mangrupikeun hal anu parantos ngabantosan Addis pikeun ngajaga jabatanana salaku kota kalayan akomodasi hotél paling mahal di Afrika," saur Matthew Weihs, Diréktur Ngatur, Bench Events (panata AHIF). "Perwakilan kami bakal ningali sacara saksama ningali naha ditambahan akomodasi anu langkung saé sareng ruang rapat bakal ngirangan harga kamar atanapi ngabantosan Addis janten langkung pikaresepeun salaku tujuan."

Padumukan Addis Ababa salami waktos waktos 12-bulan anu sami nyaéta 58.4%, naék 6.5% sataun langkung sataun. Kairo & Giza mangrupikeun pamimpin pendudukan buana di 74.5%. Cape Town Center, Afrika Kidul (65.0%), peringkat kadua dina métrik dituturkeun ku Area Accra (59.7%).

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali