Ethiopian Airlines ngumumkeun jasa anyar pikeun Beira di tengah Mozambik

0a1a 110
0a1a 110

Ethiopian Airlines ngumumkeun yén éta bakal ngaluncurkeun tilu kali layanan mingguan ka kota Beira di tengah Mozambik via Malawi mimiti 3 Séptémber 2019.

Beira mangrupikeun kota kaopat panggedéna sareng salah sahiji kota komérsial utama di Mozambik sareng bakal janten gerbang pikeun kaseueuran nagara di Afrika Tengah anu ngagaduhan poténsi tempat wisata.

Jadwal hiber ka Beira sapertos kieu:

 

naek kapal udara

jumlah

prekuensi kamangkatan

palabuan udara

kamangkatan

waktu

Bandara Kadatangan Waktos Kedatangan Sub armada
ET 0881 Salasa, Kam, Sab nambah 06: 50 Blz 11: 10 ET 738
ET 0881 Salasa, Kam, Sab Blz 11: 55 BEW 12: 55 ET 738
ET 0881 Salasa, Kam, Sab BEW 13: 40 nambah 18: 30 ET 738

 

Grup CEO Ethiopian Airlines, Mr. Tewolde GebreMariam, nyatakeun, "Ngalangkungan jaringan panggedéna di Afrika sareng ngahubungkeun kota-kota perdagangan utama dunya di jaringan global kami, kami parantos ngeusian rohangan konéksi di buana sanés ngan ukur kota-kota primér di nagara tapi ogé kota-kota sekunder sareng tersiér sareng kota-kota. Pelanggan kami di kota-kota anu langkung alit ieu bakal kéngingkeun kasempetan khusus pikeun nyambung ka jaringan global kami langkung ti 120 tujuan internasional di lima buana kalayan penerbangan langsung sareng pangsaeutikna titik. Ngadukung hub utama kami di Maputo, Beira bakalan janten hub kami di Mozambik tengah langsung ngahubungkeun panumpang ka hub global kami di Addis Ababa pikeun koneksi langkung seueur kana sababaraha penjuru dunya. "

Dumasar di Maputo, ibukota Mozambik, Ethiopian Mozambique Airlines ngalayanan 8 titik domestik di Mozambik kalebet ibukota Maputo, Nampula, Tete, Pemba, Beira, Nacala, Quelimane, Vilankulos sareng Chimoio.

Dimimitianna hiber internasional langsung ieu ka / ti Beira sareng Addis Ababa bakal ngamungkinkeun panumpang internasional ti Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Asia ngaraoskeun sambungan mulus ka / ti Pemba, Nampula, Nacala sareng Tete kalayan layanan domestik Ethiopian Mozambiqe Airline.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali