Menteri Pariwisata ZImbabwe ayeuna sacara resmi mecat sareng 3 calon anu bersaing pikeun padamelan na

Zimbabwé
Zimbabwé

Menteri Pariwisata Zimbabwé Priscah Mupfumira ayeuna sacara resmi dipecat tina jabatanana 8 Agustus ku Présidén Zimbabwé Cde. ED Mnagagwa saatos ditahan.

Tilas menteri ayeuna di panjara Harare ngantosan sidang pikeun maling sareng korupsi.

Numutkeun ka sumber eTN, aya tilu nami anu ngambang, dua calon ti industri perjalanan sareng hiji kamungkinan salaku janjian politik anu mungkin.

 

Otomatis Ngiringan

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali