24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Pariwisata Abu Dhabi nargétkeun 100% tujuan Go-Certified anu dituju

Pariwisata Abu Dhabi nargétkeun 100% tujuan Go-Certified anu dituju
Pariwisata Abu Dhabi nargétkeun 100% tujuan Go-Certified anu dituju
Ditulis ku Harry S. Johnson

Kampanye Go Safe DCT Abu Dhabi nguatkeun upaya Abu Dhabi pikeun ngahanca deui tempat-tempat wisata na pikeun pangunjung domestik sareng internasional

Nyitak Friendly, PDF & Email

Program Sértipikat Go Safe, inisiatif anu dipimpin ku Dinas Kebudayaan sareng Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi), teras-terasan digulung di émirat nalika DCT Abu Dhabi damel target na pikeun ngabakukeun ukuran kasihatan sareng kaamanan di saluareun 100 % tina sadayana perusahaan ritel, pariwisata, sareng komersial di Abu Dhabi.

Inisiatif anu ambisius sareng ngabobol taneuh parantos ngahijikeun Departemen Pengembangan Ékonomi Abu Dhabi (ADDED), Departemen Kotamadya sareng Angkutan (DMT), Aldar Properties, Modon Properties (Modon), Yas Theme Parks sareng atraksi, ogé Etihad Airways dina kerja sama gabungan didamel pikeun merangan panyebaran Covid-19 sareng jaga perekonomian lokal sacara ngagerakkeun ku ngayakinkeun datang sareng warga aranjeunna aman nganjang ka pendirian mana waé kusabab protokol kaamanan anu ketat di tempatna.

Ngawangun kasuksésan anu penting dina kampanye, kemitraan éta masihan jalan pikeun ibukota janten 100% Go Safe-Certified salaku pendirian salajengna, dikelola ku mitra anu ngiringan, janten bagian tina rencana implementasi anu disertakeun ku sertifikasi. Nuturkeun padoman anu jelas sareng ketat, para mitra ayeuna bakal maénkeun peran konci pikeun mastikeun pendirian masing-masing ngalengkepan sadaya pos pamariksaan sareng nerapkeun tindakan anu diperyogikeun pikeun ngahontal sertipikat.

Kusabab diluncurkeun dina Juni 2020, sareng kolaborasi sareng otoritas konci, DCT Abu Dhabi parantos nyatakeun 95% hotél, ogé Sirkuit Yas Marina, opat taman téma di Pulo Yas, 33 mall di ibukota, sareng dua bioskop, saatos pamariksaan di tempat anu ketat.

Nuturkeun padoman anu ketat dumasar kana prakték anu disarankeun ti Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) sareng Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC), Go Safe mastikeun lingkungan anu aman pikeun warga boh anu nganjang. Salaku tambahan pikeun pamariksaan, uji coba COVID-19 rutin pikeun staf di peuntas sektor pariwisata sareng ritel parantos dijantenkeun wajib.

Léngkah munggaran tina program ieu ditungtun ku pameunteu mandiri anu dilumangsungkeun dumasar kana pedoman sareng daptar cek anu disayogikeun ku DCT Abu Dhabi, dituturkeun ku pamariksaan situs anu tuntas dilakukeun ku tim khusus pikeun mastikeun patuh kana standar kabersihan anu luhur. Sing saha waé anu nyumponan sarat dilélérkeun sertipikat Go Safe, anu mangrupikeun sinyal pikeun konsumén kasieunanana pikeun nampi pengunjung sareng ngajaga standar kabersihan. Kalayan langkung seueur pendirian anu ayeuna ngalaman prosés peniléyan, DCT Abu Dhabi tujuanna pikeun mastikeun yén sakumna modal UAE nyaéta Go Safe Certified.

"Kampanye Go Safe DCT Abu Dhabi parantos ngadukung usaha Abu Dhabi pikeun ngahancurkeun deui tempat wisata na pikeun pengunjung domestik sareng internasional. Nalika urang lebet 2021, ngajaga standar luhur kasalametan sareng kabersihan ieu tetep janten prioritas utama urang pikeun mayungan kasehatan masarakat bari ngadukung kontribusi ékonomi mitra kami di sektor perhotelan sareng hiburan, "saur HE Ali Hassan Al Shaiba, Diréktur Eksekutif Pariwisata sareng Pemasaran di DCT Abu Dhabi. "Kalayan langkung seueur mitra anu ngadaptarkeun program sertifikasi anu ketat ieu, kami ngarepkeun nerapkeun Go Safe sacara efektif di ibukota, pikeun ngahontal tujuan tujuan Go Safe anu lengkep."

Prakarsa sertifikasi Go Aman saluyu sareng usaha ADDED pikeun naekeun kagiatan ékonomi di émirat sanaos sumebarna COVID-19 ku ngagunakeun langkah-langkah konci anu mastikeun sareng naékkeun tingkat kaamanan bari ngayakeun bisnis sareng nguatkeun kapercayaan konsumén sareng pengunjung di sadaya daérah komersial. di Abu Dhabi.

"ADDED komitmen pikeun teras-terasan damel sareng mitra-mitra na sareng badan éntitas anu sanés pikeun ningkatkeun posisi Abu Dhabi salaku kota anu paling aman di dunya, anu dina gilirannana bakal ngamajukeun daya saing émirat sareng narik langkung seueur investasi, bisnis, sareng wisata wisata. Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah penting anu bakal ngamungkinkeun para emirat ngajaga lintasan kamekaran khususna dina sektor-sektor vital, "saur Rabih Al Hajeri, Pimpinan Diréktur Eksekutif Pusat Bisnis Abu Dhabi (ADBC) Departemen Pengembangan Ékonomi Abu Dhabi (ADDED).

HE Essa Mubarak Al Mazrouei, Sutradara Ekséktor Séktor Infrastruktur sareng Asét di Kota Abu Dhabi, nyatakeun: "Salaku mitra konci prakarsa Go Safe, DMT aktip ngadukung DCT Abu Dhabi sareng pendekatan holistikna pikeun ngahirupkeun deui obyek wisata, sareng séktor ritel sareng silaturahmi ngalangkungan emirat. Koléktif sareng percaya diri, kemitraan ieu bakal mastikeun lingkungan anu paling aman sareng aman pikeun sadaya warga sareng pengunjung urang.

"Kanggo ngadukung usaha ieu, DMT ayeuna ngiringan Program Sertifikasi Go Aman di salah sahiji taman umum Abu Dhabi, sareng rencana pikeun peluncuran fase di sadaya tempat umum. Ieu ngalengkepan salah sahiji prioritas utama DMT, pikeun sacara efektif ngamangpaatkeun kapabilitasna dina sterilisasi tempat-tempat umum di sapanjang bumi, saluyu sareng prakték internasional anu hadé, bari ngajaga sareng ngamajukeun kaséhatan, karaharjaan sareng kualitas kahirupan unggal jalma. Penting pikeun urang ngajaga prinsip-prinsip ieu sareng ngabagi tanggung jawab ieu dina ngamungkinkeun masarakat pikeun laun deui kana gaya hirup normal. "

Jassem Busaibe, Chief Investment Officer of Aldar Properties, nyarios: "Kapamimpinan Abu Dhabi parantos ngalaksanakeun langkah penting dina ngajaga kasihatan sareng karaharjaan warga sareng para pengunjung salami jaman-jaman anu teu acan pernah terjadi. Conto nyata tina usaha éta nyaéta tina program Go Safe, anu parantos nyayogikeun struktur anu manpaat pikeun patuh di sababaraha séktor bisnis pikeun ngamajukeun sareng ngajamin kasalametan umum. Salaku bisnis anu tanggung jawab, Aldar bertekad pikeun nanggung tanggung jawab éta, sareng janten perusahaan munggaran di Abu Dhabi anu ngagaduhan sakumna portopolio hotél diaku salaku Go Safe-compliant mangrupikeun bukti pikeun ieu. Kami tetep komitmen pikeun nyayogikeun standar pangluhurna kaséhatan sareng kaamanan di portopolio luang, ritel sareng harta banda kami, sareng kami ngarepkeun neraskeun kerjasama anu suksés sareng Departemen Budaya sareng Pariwisata - Abu Dhabi. "

Alhasan Kaabous Alzaabi, Wakil Présidén Operasi di Yas Island Theme Parks and Objek Wisata, nyarios: "Taman Tema Yas sareng tempat wisata mangrupikeun tempat wisata sareng hiburan anu paling populér di UAE, sareng sapertos éta penting pikeun urang prioritaskeun ngahontal Go Safe sertifikasi pikeun masihan sémah urang katenangan. Kami sapinuh haté komitmen pikeun ngajaga kasihatan sareng kasalametan tamu salami waktos ieu, janten ngalangkungan panerapan anu ketat sareng komprehensif ngeunaan tindakan pancegahan dina taman sareng tempat wisata urang atanapi usaha anu lumangsung pikeun ngiringan sémah ngeunaan cara maénkeun bagianna dina tetep aman nalika aranjeunna didatangan kami.

"Kami yakin yén tindakan komprehensif anu kami laksanakeun, anu saluyu sareng prakték sareng standar pangsaéna internasional, bakal teras-terasan nyayogikeun lingkungan anu ramah sareng pikaresepeun kulawarga pikeun tamu sareng staf kami," saurna.

Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad Aviation Group, nyarios: "Hatur nuhun kana uji coba sareng kaamanan pancegahan Abu Dhabi dina ngungkulan pandemi COVID-19, ibukota parantos ngagentoskeun jabatanana salaku salah sahiji kota anu paling aman pikeun anu datang. Etihad Airways parantos mingpin séktor penerbangan dina upaya na pikeun ngabendung panyebaran coronavirus ku ngenalkeun Etihad Wellness, program kaséhatan sareng kabersihan urang. Kami narékahan pikeun mulangkeun kapercayaan kana perjalanan hawa ngalangkungan léngkah ieu sareng nyayogikeun tingkat kabersihan sareng sterilisasi tingkat pangluhurna sapanjang perjalanan para pelancong. Etihad ogé ngenalkeun Duta Kaséhatan dilatih khusus anu nyayogikeun naséhat kaséhatan penting sareng perawatan primér pikeun tamu urang. Salaku tambahan, Etihad mangrupikeun hiji-hijina maskapai di dunya anu mastikeun 100% uji PCR pikeun sadaya tamu duanana sateuacan angkat sareng deui saatos sumping di Abu Dhabi, anu masihan katenangan dina pikiran pikeun saha waé anu aya di kapal.

"Etihad parantos ngahiji sareng entitas di saluareun Abu Dhabi pikeun masihan komitmen anu henteu uih pikeun kaamanan sareng pendekatan anu ngahijikeun pikeun kasihatan. Kalayan ngenalkeun prakarsa Sértipikat “Go Safe” ku Dinas Kebudayaan sareng Pariwisata, program bakal ningkatkeun kapercayaan para tamu kana perjalanan ka emirat salami jaman anu teu acan pernah dilakukeun ieu. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.