Qatar Airways muka kantor anyar di Amman, Yordania

Qatar Airways muka kantor anyar di Amman, Yordania

Qatar Airways dibuka kantor anyar na di Amman, Jordania dina Senén, 2 Séptémber 2019. Perayaan pembukaan kantor anu suksés dihadiran Menteri Transportasi Yordania, His Eng. Anmar Khasawneh sareng Kapala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker. Upacara ieu ogé dihadiran ku sababaraha pejabat senior sareng VIP, kalebet Menteri Pariwisata sareng Antiquities Yordania, His Excellency Ms. Majd Shweikeh, sareng Menteri Ékonomi Digital sareng Wirausaha Yordania, Yang Mulia Mr. Mothanna Ghairaibeh.

Tokoh-tokoh kawéntar anu sanés anu ngiringan upacara motong pita kalebet Duta Yordania ka Qatar Anu Kagungan Tuan Zaid Al Lozi; Pupuhu Déwan Komisaris Otoritas Pangaturan Penerbangan Sipil Yordania Kaptén Haitham Misto; sareng Chargé d'affaires samentawis Kedubes Nagara Qatar ka Yordania Baginda Abdulaziz bin Mohammed Khalifa Al Sada.

Paduka Eng. Anmar Khasawneh ngabagéakeun bubuka kantor énggal Qatar Airways 'di Amman, nyatakeun harepan yén léngkah penting ieu bakal ngagedékeun serangkaian investasi Qatar di Karajaan. Anjeunna salajengna muji hubungan anu dibédakeun antara Yordania sareng Qatar, negeskeun pentingna ngungkulan sagala halangan sareng tantangan anu ngahambat kerjasama anu bermakna antara dua nagara ngeunaan sektor transportasi.

Salami méja bunderan média anu diayakeun di Amman dina 2 Séptémber 2019, Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways Yang Terutama Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Yordania mangrupikeun pasar integral pikeun Qatar Airways, dimana kami ngoperasikeun tilu penerbangan harian ka Amman nganggo pesawat awak lega , kalebet Airbus A350 anu paling canggih. Dibuka kantor anyar kami di Karajaan mangrupikeun réspon kana permintaan anu ningkat pikeun penerbangan kualitas, salian ti janten konfirmasi langkung jauh yén Qatar Airways parantos janten maskapai pilihan pikeun para palancong anu bijil ti Yordania. Kami ngarepkeun ningkatkeun paningkatan sareng jasa kami di Yordania sareng yakin yén peluncuran kantor anyar kami bakal ngabantosan kami pikeun ngahontal tujuan. "

Qatar Airways ngaluncurkeun penerbangan kahijina ka Amman di 1994. Ti saprak éta, Amman konsistén janten salah sahiji tujuan utama maskapai, kalayan 21 penerbangan mingguan (tilu penerbangan per dinten) ti Doha ka ibukota Yordania. Samentawis éta, langkung ti 400 urang Yordania kerja keras salaku bagian tina tim Qatar Airways Group pikeun ngadukung pamekaran grup sareng nyumbang kana ningkatkeun jasa-jasa na.

Qatar Airways asup kana perjanjian codeshare sareng Royal Jordanian Airlines di 2015, ngamungkinkeun duanana maskapai ngahontal sababaraha tujuan tambahan di panjuru dunya. Pasatujuan nembé dilegaan ngamungkinkeun para panumpang hiber ka Asia Wétan ngalangkungan Bandara Internasional Hamad. Sumawona, Qatar Airways dingaranan maskapai Terbaik salami Dunya di Skytrax World Awards 2019. Operator nasional Nagara Qatar ogé meunang maskapai Terbaik di Wétan Tengah, Kelas Bisnis Pangsaéna di Dunya sareng Kelas Bisnis Pangalusna Award pikeun andalannya Qsuite. Maskapai ogé parantos janten anu munggaran di dunya anu kéngingkeun penghargaan maskapai Terbaik sadunya lima kali.

Dianggap salah sahiji maskapai anu berkembang paling gancang di dunya, Qatar Airways ngoperasikeun armada modéren langkung ti 250 pesawat dugi ka langkung ti 160 tujuan di hub na di Bandara Internasional Hamad. Maskapai nembé ngaluncurkeun penerbangan ka Rabat di Maroko, Izmir di Turki, Malta, Davao di Pilipina, Lisbon di Portugal sareng Mogadishu di Somalia. Rencana ayeuna dilakukeun pikeun ngaluncurkeun penerbangan ka Gaborone di Botswana dina Oktober 2019.

Perhatoskeun yén Qatar Airways ilubiung dina sababaraha inisiatif CSR di Yordania, kalebet dukungan anu tetep pikeun King Hussein Cancer Center (KHCC) sareng Yayasan. Perwakilan maskapai parantos nganjang ka KHCC dina sababaraha waktos sababaraha taun ka pengker, nganggo sababaraha karakter ti Oryx Kids Club pikeun ngadistribusikaeun kado pikeun barudak anu ayeuna dirawat di pusat. Maskapai ogé ilubiung dina ngadistribusikaeun bungkusan bantuan kamanusaan ka kulawarga-kulawarga miskin di Yordania kerjasama sareng Organisasi Amal Hashemite Yordania, Qatar Charities Society sareng Qatar Red Crescent.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali