Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cina Ngabobol Warta Berita Kroasia Megatkeun kabudayaan Industri silaturahmi Warta Breaking Hungaria Latvia megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Cina Sanya ngamajukeun dirina salaku tujuan wisata bébas visa di Latvia, Kroasia sareng Hongaria

Cina Sanya ngamajukeun dirina salaku tujuan wisata bébas visa di Latvia, Kroasia sareng Hongaria

Rombongan bisnis lima anggota ti kota tujuan wisata Cina di Sanya, Hainan, mayar neng Latvia, Kroasia sareng Hongaria, salaku bagian tina upaya Sanya pikeun ngamajukeun sumber harta pariwisata na anu lega di nagara-nagara Baltik sareng Nordik, kalayan tujuan pikeun nguatan kerjasama sareng bursa bisnis antara Sanya sareng kota-kota di dua daérah ieu. Délégasi ieu dipimpin ku Rong Liping, Pupuhu Panitia Kotamadya Sanya Konperénsi Permusyawaratan Politik Rahayat Cina, sareng dibarengan ku pejabat ti Panitia Kota Sanya CPPCC, Pariwisata Sanya, Budaya, Radio, Televisi sareng Biro Olahraga, sareng Dagang Kota Sanya Biro.

Ti tanggal 21 Agustus nepi ka 22 Agustus, rombongan nganjang ka Menteri Perhubungan Latvia, Badan Investasi sareng Pangembangan Latvia, sareng Bandara Internasional Riga. Délégasi ditampi sacara hangat ku diréktur Jurusan Penerbangan Latvia's Ministry of Transport Arnis Muiznieks, Diréktur Jénderal Badan Investasi sareng Pangembangan Andris Ozols sareng Pupuhu Bandara Internasional Riga Déwan Ilona Lice.

Dina tanggal 23 Agustus, Acara Promosi Kota Sanya (Riga), salah sahiji inisiatif delegasi pikeun ngagedékeun élmu ngeunaan seueur fitur kota kalayan daya tarik khusus pikeun wisatawan di luar daratan Cina, diayakeun di Hotel Radisson Blu Latvija di Riga. Langkung ti 60 tamu, kalebet Sun Yinglai, Chargé d'affaires ai tina Kedubes Républik Rahayat Tiongkok di Républik Latvia sareng Shen Xiaokai, Penasihat Ékonomi sareng Komérsial di Kedubes Républik Rahayat Cina di Républik Latvia , Arturs Kokars, panaséhat Déwan di Bandara Internasional Riga, Marta Ivaninoka-Cjina, Perwakilan Budaya sareng Pariwisata di Tiongkok di Badan Investasi sareng Pangembangan Latvia sareng wawakil komunitas Tionghoa Latvia, salian ti industri pariwisata sareng wawakil média ti Latvia, Finlandia sareng Lituania, diajak ilubiung dina acara promosi.

Dina pidato na dina acara éta, Ibu Rong nyorot kawijakan bébas visa Sanya pikeun warga ti 59 nagara (anu Latvia mangrupikeun salah sahiji) sareng fitur-fitur Sanya anu sacara khusus pikaresepeun pikeun wisatawan sareng wisatawan, nyimpulkeun yén "Hésé pikeun sacara lengkep ngagambarkeun dina kecap kaéndahan, vitalitas sareng prospek Sanya salaku tujuan wisata. " Penasihat Ékonomi sareng Komérsial Kedubes Cina Mr. Shen sareng Penasihat Bandara Internasional Riga Déwan Kokars ogé ngiringan pidato, nyatakeun dukunganna pikeun bursa kolaborasi sareng penerbangan langsung antara Sanya sareng Riga.

Maksims Pipekevics, wawakil ti agénsi perjalanan, nyarios dina acara éta "Tilu nagara di sapanjang Baltik sareng nagara-nagara Nordik sadayana nagara bebas visa pikeun wisatawan anu angkat ka Propinsi Hainan. Wisatawan ti nagara-nagara ieu henteu kedah nyéépkeun waktos pikeun ngalamar visa sareng tiasa cicing di Sanya dugi ka 30 dinten. Kabijakan pariwisata bébas visa Sanya bakal janten titik jual utama. "

Ti saprak mimiti taun, Sanya parantos aktip ngatur kagiatan promosi pariwisata pikeun ngabantosan firma pariwisata Sanya ngagedéan jangkauan internasionalna, narik investasi asing, ogé nyetél saluran pamasaran sareng pusat promosi di luar negeri. Kota ieu parantos ngagabung sareng agénsi pariwisata anu terkenal di dunya, kalebet Thomas Cook sareng Colatour, kanggo ngaluncurkeun roadshows pariwisata di panjuru dunya. Pusat promosi parantos dioperasikeun di daérah sareng nagara kalebet Propinsi Taiwan, Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong Cina, Indonesia, Malaysia, Jepang sareng India.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov