24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri wartos jelema Warta Breaking Qatar tanggung jawab Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Qatar ilubiung dina Sesi 113th Déwan Eksekutif UNWTO

Qatar ilubiung dina Sesi 113th Déwan Eksekutif UNWTO
Qatar ilubiung dina Sesi 113th Déwan Eksekutif UNWTO
Ditulis ku Harry S. Johnson

Qatar diwakilan dina sési UNWTO ku duta besar Qatar ka Spanyol Abdullah bin Ibrahim al-Hamar

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nagara Qatar ilubiung dina sési ka-113 Déwan Eksekutif Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO) di ibukota Spanyol di Madrid.

Nagara Qatar diwakilan dina sési éta ku duta besar Qatar ka Spanyol Abdullah bin Ibrahim al-Hamar.

Dina sela-sela éta UNWTO sési, Perdana Menteri Spanyol Pedro Sanchez pendak sareng duta besar Qatar. Dina rapat éta, aranjeunna marios hubungan dua hala.

Duta Besar ogé ngiringan rapat rapat Komite Krisis Pariwisata Global pikeun ngabahas tantangan global anu aya dina sektor pariwisata.

Panitia negeskeun perluna nungkulan tantangan ku usaha sasarengan dina ngahanca gerakan pariwisata global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.