24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Sri Lanka piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Sri Lanka siap nampi turis asing

Sri Lanka siap nampi turis asing
0a1 15Sri Lanka siap nampi turis asing4
Ditulis ku Harry S. Johnson

Pariwisata Sri Lanka dibuka deui pikeun tamu asing

Nyitak Friendly, PDF & Email

Otoritas Sri Lankan ngumumkeun yén nagara éta siap nampi wisatawan asing ti 21 Januari.

"Sadaya pancegahan parantos dilakukeun pikeun nyésa sésana aman, dipercaya sareng tenang sabisa pikeun anu datang," nyatakeun Biro Promosi Pariwisata Sri Lanka.

Tapi wisatawan asing kedah nuturkeun aturan anu tangtu.

Sateuacan perjalanan, aranjeunna kedah mesen hotél supados aya di karantina salami dua minggu. Sumawona, hotél kedah sacara resmi disahkeun pikeun karantina tamu. The Covid-19 tés kedah réngsé 96 jam sateuacan angkat ka Sri Lanka.

Tes anu kadua dilakukeun di hotél teras dina dinten ka 7 diasingkeun. Ogé, wisatawan kedah ngagaduhan visa sareng asuransi. Visa tiasa didapet dina halaman wéb Departemen Migrasi, sareng asuransi - ti perusahaan asuransi lokal PLC Asuransi Rakyat.

Pikeun dua minggu kahiji, wisatawan tiasa ngalalana ngan ukur nganggo panduan resmi. Tapi saatos karantina, anjeun tiasa ngumbara ngurilingan pulau tanpa ngiringan jalmi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.