Air Canada ngaluncurkeun penerbangan sapanjang taun ti Montréal ka Bogotá, Kolombia

Air Canada ngaluncurkeun penerbangan sapanjang taun ti Montréal ka Bogotá, Kolombia

Air Kanada dinten ieu ngumumkeun bubuka layanan sataun-anyar antara Montreal sareng Bogotá, Kolombia mimiti 2 Juni 2020. Penerbangan bakal beroperasi tilu kali mingguan dina pesawat Air Canada Rouge Boeing Pesawat 767-300ER nawiskeun pilihan jasa premium sareng ékonomi.

"Kami resep pisan nawiskeun hiji-hijina penerbangan anu teu aya lirénna sapanjang taun anu ngahubungkeun Montreal sareng Bogotá, dua kota anu saé pisan dijantenkeun sajarah sareng budaya. Rute anyar ieu ngalengkepan jasa Toronto-Bogotá anu aya, sareng posisi Air Canada salaku pamuter penting anu ngahubungkeun pasar anu berkembang antara Montreal sareng ibukota Kolombia sareng kota panggedéna. Ditambahkeun tina Bogotá ngagambarkeun rute anyar ka-39 Air Canada anu diluncurkeun ti Bandara Montreal-Trudeau ti saprak 2012, pageuh ngagambarkeun komitmen urang pikeun ngembangkeun Montreal salaku hub strategis anu penting. Bogotá ogé lokasina strategis pikeun ngamungkinkeun perjalanan lancar ngalangkungan Amérika Kidul ngalangkungan pasangan Star Alliance Avianca, "saur Mark Galardo, Wakil Présidén Perencanaan Jaringan di Air Canada.

"Salami sababaraha taun ayeuna, Aéroports de Montréal parantos hoyong ningkatkeun palayanan ti YUL ka tujuan di Amérika Kidul. Sedengkeun hiber ka Sao Paolo bakal diresmikeun dina sababaraha minggu, Air Canada dua kali lipat ku nambihan sambungan langsung anyar ieu ka Bogotá, Kolombia, "saur Philippe Rainville, Présidén sareng CEO Aéroports de Montréal. "Salaku tambahan pikeun mempermudah perjalanan udara pikeun anggota komunitas Kolombia Montreal anu ageung pisan, pengumuman ieu sakali deui negeskeun peran YUL salaku hub pikeun lalu lintas udara internasional. Kami yakin yén tujuan ieu bakal kasohor pisan ku wisatawan. Sareng kami hatur nuhun ka pasangan kami Air Canada anu henteu upaya pikeun neraskeun ningkatkeun kisaran tujuan anu ditawarkeun ti Montréal. "

"Ieu mangrupikeun pengumuman anu pikaresepeun pisan. Kami ngarepkeun ngahubungkeun ibu kota urang sareng Montréal, pamimpin global dina seni digital sareng kréativitas, anu bakal langkung maju kana kamekaran sektor industri kreatif di Kolombia. Rute anyar ieu ogé bakal ngamungkinkeun sajumlah ageung urang Kanada ngalaman Kolombia abad ka-21; nagara vibrant anu nangtung kaluar pikeun kasempetan na dina inovasi jeung kewirausahaan, sarta pikeun tawaran unparalleled na sustainable. ,” saur Federico Hoyos, Duta Besar Kolombia ka Kanada.

"Warta anu langkung saé pikeun Montreal, dinamisme ékonomi sareng pangaruh internasional. Pengumuman jasa sapanjang taun ieu antara kota urang sareng Bogotá bakal positip pikeun Montrealers sareng kami resep, "saur Robert Beaudry, kapala pangembangan ékonomi, perdagangan sareng perumahan di panitia eksekutif Kota Montreal.

"Hiber anyar ieu ngahijikeun posisi Montréal salaku hub, kalayan kabuka sareng aksés internasional. Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun ngembangkeun pasar Amérika Kidul, anu parantos naék langkung ti 50% dina taun-taun ayeuna. Tourisme Montréal salut kana usaha Air Canada. Tautan udara langsung anu anyar ieu pasti bakal janten wisata sareng kasuksésan ékonomi pikeun Montreal, mastikeun statusna salaku gerbang ka Kanada, "saur Yves Lalumière, Présidén sareng CEO Tourisme Montréal.

naek kapal udara

Muncul

Kadieu

Poé Minggu

AC1952

Montréal 22:45

Bogotá 04:15 + 1 dinten

Salasa, Kemis, Saptu

AC1953

Bogotá 09:00

Montréal 16:20

Rebo, Jumaah, Minggu

Penerbangan parantos waktos kanggo ngaoptimalkeun konéktipitas ka sareng ti jaringan luas Air Canada di hub Montreal na. Salaku tambahan, penerbangan dihaturanan pikeun nyambung ka jaringan pasangan Star Alliance ka Avianca ka tujuan anu sanés sapertos Medellin, Cartagena, Cali, Lima, Cuzco, Guayaquil sareng Quito.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali