Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Belgrade ngaluncurkeun patroli pulisi Cina-Serbia di tempat wisata di Belgrade

Belgrade ngaluncurkeun patroli pulisi Cina-Serbia di tempat wisata di Belgrade

Ronda gabungan pulisi Tionghoa sareng Serbia anu munggaran dipasihkeun ka umum di kota Belgrade dinten Rebo.

Upacara anu diayakeun di jalan utama ibukota Serbia ieu dihadiran ku Menteri Dalam Negeri Serbia Nebojsa Stefanovic, rombongan Menteri Kaamanan Umum Cina, Duta Besar China ka Sérbia Chen Bo, sareng puluhan warga Serbia sareng Tionghoa anu ngibarkeun bendera duaan nagara.

Stefanovic ngajelaskeun yén aparat kapulisian bakal ngalakukeun patroli babarengan di sababaraha lokasi di kota anu dianggap tempat wisata atanapi lokasi penting pikeun Turis Cina dina raraga mempermudah komunikasi pikeun aranjeunna.

"Ku gawé bareng dina ronda campuran ieu, urang tiasa nampi ti kolega Cina urang ngabantosan komunikasi, anu bakal ngajantenkeun pagawéan langkung épisién sareng langkung saé," saur Stefanovic.

Cenah mah patroli sapertos kitu penting, ngingetan yén taun ieu Serbia ngarepkeun jumlah wisatawan Tiongkok naékkeun 40 persén sareng nunjukkeun yén aranjeunna kedah raoseun di dieu.

"Kegiatan sapertos kieu - anu bakal diayakeun, salain ti Belgrade, ogé dina Novi Sad sareng Smederevo - nunjukkeun pentingna kaamanan, sareng kumaha perhatian urang pikeun gawé babarengan kami, sareng nekenkeun kainginan urang anu tulus pikeun kerjasama," pokna.

Chen nunjukkeun yén pamaréntah Sérbia sareng Cina mutuskeun pikeun ngaluncurkeun ronda babarengan pikeun ningkatkeun kasalametan warga kadua nagara, sareng yén tindakan éta nunjukkeun maksudna pikeun damel babarengan sareng nyumponan kabutuhan masarakat.

"Salami waktosna di Sérbia, pulisi Tionghoa bakal ngalakukeun ronda babarengan, ngoperasikeun layanan telepon darurat di Cina, sareng nganjang ka tempat-tempat warga, perusahaan sareng lembaga Cina cicing. Aranjeunna bakal ngabantosan pulisi Serbia pikeun ningkatkeun kasalametan warga Tionghoa bahkan langkung jauh, "saurna.

Duta Besar nyatakeun yén penguatan kemitraan strategis komprehensif dua nagara ngahasilkeun paningkatan bursa antara masarakat Cina sareng Sérbia.

"Kusabab liberalisasi visa antara Tiongkok sareng Sérbia digentoskeun, parantos aya aliran wisatawan asing anu signifikan, sareng kami resep yén Cina janten salah sahiji sumber wisata utama di Sérbia. Ronda gabungan ieu bakal ngabdi ka turis Tiongkok, ngajantenkeun aranjeunna langkung aman, sareng nambihan kakuatan anyar pikeun kerjasama antara Tiongkok sareng Sérbia dina bidang pariwisata, "saur Chen.

Ayana pulisi Tionghoa bakal nyumbang kana gambar Belgrade ngeunaan hiji metropolis internasional kabuka, Chen nyimpulkeun, ngumumkeun yén dina waktos anu lami deui pulisi Serbia ogé bakal ronda di jalan-jalan di kota-kota di Cina.

Nyitak Friendly, PDF & Email