Air New Zealand mutuskeun Boeing 787-10

Boeing_logo_2
Boeing_logo_2

Boeing sareng Air Selandia Anyar dinten ayeuna nyiapkeun paréntah pikeun dalapan pesawat 787-10 Dreamliner anu hargana $ 2.7 milyar dina daptar harga. Pamawa, anu dikenal pikeun penerbangan jarak jauh sareng jaringan global, bakal ngahijikeun modél Dreamliner panggedéna kana armada kelas dunya 787-9 sareng 777 kapal terbang ti 2022 pikeun ngembangkeun strategis na. .

Transaksi pesawat terbang, diumumkeun dina bulan Méi salaku komitmen, kalebet pilihan pikeun ningkatkeun jumlah pesawat tina dalapan dugi ka 20, sareng hak substitusi anu ngamungkinkeun peralihan tina 787-10 langkung ageung ka 787-9-an anu langkung alit, atanapi gabungan tina dua modél pikeun armada kahareup sareng kalenturan jaringan.

"Ieu kaputusan anu pikaresepeun pikeun bisnis urang sareng konsumén nalika kami komitmen pikeun ngamajukeun bisnis sacara lestari. Kalayan tawaran 787-10 sakitar 15 persén langkung seueur rohangan pikeun konsumén sareng kargo dibanding 787-9, investasi ieu nyiptakeun platform pikeun arah strategis urang ka hareup sareng muka kasempetan anyar pikeun tumuh, "saur Chief Executive Officer Air New Zealand Christopher Luxon.

Salaku anggota pangageungna kulawarga Dreamliner anu pikaresepeun sareng super éfisién, 787-10 panjangna 224 kaki (68 méter) sareng tiasa nempatkeun 330 panumpang dina konfigurasi dua kelas standar, sakitar 40 langkung ti 787- 9. Didukung ku rangkaian téknologi anyar sareng desain révolusionér, anu 787-10 netepkeun patokan énggal pikeun efisiensi bahan bakar sareng ékonomi operasi nalika ngalebetkeun jasa komérsial taun kamari. Pesawat ngamungkinkeun operator pikeun ngahontal 25 persén efisiensi bahan bakar anu langkung saé per korsi dibandingkeun sareng kapal terbang anu sateuacanna di kelas na.

"Air Selandia Anyar parantos ngadamel Investasi anu strategis pisan dina pesawat widebody canggih pikeun ngawangun statusna salaku operator global terkemuka anu ngahubungkeun Pasipik Kidul sareng Asia sareng Amérika. Kami ngahargaan pisan yén Air Selandia Anyar parantos milih nambihan 787-10 sareng kamampuan unik na pikeun ngalengkepan armada jarak jauh 777 sareng 787-9 pesawat terbang, "saur Ihssane Mounir, Wapres senior Penjualan sareng Pemasaran Komersial, The Boeing .

hawa Selandia Baru mangrupikeun palanggan peluncuran global pikeun 787-9 sareng dinten ayeuna ngoperasikeun 13 tina varian Dreamliner. Kalayan 787-9 anu sanés di jalan sareng pesawat terbang 787-10 kapayunna, armada Dreamliner maskapai na aya dina jalur naék janten 22. Pesawat Dreamliner énggal bakal ngagantikeun armada Air New Zealand dalapan 777-200ER. Hawa Selandia Anyar urang armada widebody ogé kalebet tujuh 777-300ER.

Salaku bagian tina upaya na pikeun ngajaga armada anu épisién sareng dipercaya, Air Selandia Anyar nganggo sababaraha solusi Boeing Global Services, kalebet Airplane Health Management sareng Maintenance Performance Toolbox. Solusi digital ieu nyayogikeun data pangropéa sareng alat dukungan kaputusan anu ngamungkinkeun tim pangropéa pesawat ningkatkeun efisiensi operasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali