Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pariwisata Nepal: Disetélkeun pikeun NewBiz Conclave & Awards ka-6

Otomatis Ngiringan
Ditulis ku jelema nu nyunting

Sadaya persiapan parantos réngsé pikeun program NewBiz Conclave & Awards anu diayakeun dina Jumaah, 27 Séptémber 2019 di Kathmandu's Soaltee Crowne Plaza. Acara taun ayeuna pas sareng ngagungkeun Dinten Pariwisata Dunya. Sadaya pamilon asing Conclave parantos sumping di Kathmandu sareng sadaya anu nampi penghargaan dipilih ku panitia juri.

Menteri Keuangan Dr. Yubaraj Khatiwada parantos mupakat janten tamu utama acara anu bakal dihadiran ku sakitar 500 ahli tingkat luhur ti sektor publik sareng swasta kalebet politikus, pejabat pamaréntah, pamimpin bisnis tina perbankan, perjalanan & pariwisata sareng bisnis sanés salaku ogé para akademisi.

Ieu mangrupikeun kagiatan taunan anu diayakeun ku Jaman Bisnis Anyar ti mimiti 2013. Asian Paints mangrupikeun Judul Sponsor pikeun acara ieu sapertos taun-taun sateuacanna. Acara éta henteu dilaksanakeun di 2015 kusabab kaayaan teu nyaman yén nagara éta ngalangkungan taun éta saatos Gempa Gorkha.

Nalika Nepal nuju niténan Kunjungan Nepal Taun 2020, Konklila taun ieu difokuskeun kana téma "Pariwisata pikeun Kamakmuran: Babagi Praktik Pangsaéna" supados ngabantosan dina kampanye nasional ieu. Acara taun ieu didukung ku Visit Nepal 2020 sareng diayakeun pakait sareng Hotel Association Nepal. Nya kitu, Déwan Pariwisata Nepal gawe bareng ieu salaku Promoter.

Di Conclave, wawakil ti Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong, Bhutan sareng Laos bakal ngabagi pangalaman masing-masing nagara atanapi daérah dina ngamajukeun sareng mekarkeun pariwisata. Mr. Jens Thraenhart, CEO Pariwisata Mekong, Mr. Sonam Jatso, Pengusaha Pariwisata Bhutan sareng Mr. Bounlap Douangphoumy, Wakil Diréktur Jéndral Departemen Pemasaran Pariwisata Departemen Informasi, Budaya & Pariwisata Laos dijadwalkeun ngadamel presentasi. Ibu Shreejana Rana, Présidén Asosiasi Hotel Nepal bakal ngadamel presentasi ti Nepal.

Saatos presentasi ieu, sawala panel bakal dilaksanakeun ngeunaan masalah pariwisata Nepal di antara perwakilan swasta sareng publik. Panelis kaasup Ghanashyam Upadhyaya, Sekertaris Bersama di Kementerian Budaya, Pariwisata sareng Penerbangan Sipil, Suraj Vaidya, Koordinator Didatangan Nepal 2020, Deepak Raj Joshi, CEO Dewan Pariwisata Nepal, Khem Lakai, CEO Akademi Global Pariwisata & Pendidikan Perhotelan , Prachanda Man Shrestha, mantan CEO Papan Pariwisata Nepal sareng Upaul Majumdar, General Manager Soaltee Crowne Plaza. Panel bakal dimoderasi ku Pankaj Pradhananga, Sutradara Four Season Travel & Tours.

Pangajén pikeun Kaunggulan Usaha

Conclave bakal dituturkeun ku program Awards dimana 21 perusahaan sareng hiji individu bakal dipasihkeun kalayan ngahargaan khusus. Anu dipasihkeun nyaéta 1 (hiji) perusahaan anu paling diurus, 12 perusahaan perbankan sareng kauangan anu paling hadé, 6 (genep) perusahaan asuransi anu paling hadé sareng 2 (dua) perusahaan anu pangsaéna.

Nya kitu ogé, Prestasi Hirupna dina kahormatan Kapamingpinan Bisnis bakal ditepikeun ka hiji pangusaha khusus anu mikawanoh kapamimpinan anu inovatif sareng visioner dina waktos anu lami dina bidang bisnis.

Panitia juri khusus anu kapisah anu diwangun ku propésional anu mandiri, berpengalaman sareng terhormat sacara sosial didaptarkeun pikeun milih perusahaan sareng individu pikeun Award. Sadaya panitia juri parantos réngsé milih dumasar kana kriteria misah anu ditetepkeun ku nyalira pikeun kategori masing-masing.

Para pendukung sanés taun ieu kalebet Sipradi Trading, Rumah Sakit Norvic, Nimbus, Turkish Airlines, Asuransi Nasional, Asuransi Kahirupan Nepal, IME, Soaltee Crowne Plaza, Présidén Travels, Ballentine's, Saujanya Media sareng Téknik Durga.

Nyitak Friendly, PDF & Email