Émbaran Travel Wikipédia
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha tujuan Industri silaturahmi Hotél & Resor Investment kamewahan Selandia Baru newsletter piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Radisson Hotel Group badé lebet ka Selandia Anyar sareng opat hotél énggal

Radisson Hotel Group badé lebet ka Selandia Anyar sareng opat hotél énggal

Grup Hotel Radisson parantos nandatanganan nguruskeun manajemén hotél pangageungna di 2019 di Australasia, nalika nuju lebet Selandia Baru kalayan opat pasipatan ngawangun énggal diwangun ku 777 konci sareng ngaliput tilu mérek anu kasohor ku industri: Radisson Blu, Radisson RED sareng Park Inn ku Radisson.

Opat perjanjian sareng anak perusahaan tina NZ Horizons Limited sareng Remarkables Hotel Limited, perusahaan milik pribadi khusus dina pamekaran hotél di Pulo Anyar Selandia Anyar, bakal ngakibatkeun peluncuran hotél Radisson Blu sareng Radisson RED anu anyar di Queenstown, sareng Radisson Blu sareng Park Hotél ku Radisson hotél di Tasik Tekapo.

Opat pasipatan énggal dijadwalkeun dibuka dina 2021 sareng 2022, nambihan sajumlah 777 kamar hotél sareng sababaraha fasilitas internasional pikeun sektor perhotelan booming Selandia Anyar.

Di Queenstown, kota anu éndah aya di tebing Danau Wakatipu, dikurilingan ku Alpen Kidul, Radisson Blu Hotel, Taman Queenstown Remarkables sareng Radisson RED Queenstown Remarkables Park bakal linggih dina pamekaran low-low, caket kota kota bandara internasional sareng jarak leumpang ka pusat konvénsi anu direncanakeun sareng mobil kabel anu diusulkeun anu bakal langsung nyambung ka lapangan ski Remarkables.

Di Danau Tekapo, daérah anu saé ayana di Daérah Mackenzie, tengah jalan antara Queenstown sareng Christchurch, komplek hotél tingkat handap anu anyar bakal nyayogikeun Parkir Park Inn 112 kamar ku Radisson Lake Tekapo, anu dina jalur dibuka di Q2, 2021, sareng 237 kamar Radisson Blu Resort, Danau Tekapo, anu bakal nuturkeun di Q4, 2022. Resor Radisson Blu bakal janten mérek kelas atas internasional munggaran di Tasik Tekapo.

Ngan sajam urang ngajalankeun ti puncak pangluhurna Selandia Anyar, Aoraki / Mount Cook, Lake Tekapo mangrupikeun bagian tina UNESCO Dark Sky Reserve resmi, ngajantenkeun idéal pikeun nyawang bintang. Obyek wisata lokal kalebet Mount John Observatory, Tekapo Springs sareng kagiatan outdoor sapertos hiking sareng ski.

"Selandia Anyar mangrupikeun tujuan anu luar biasa anu ngembang popularitas di kalangan wisatawan dunya, khususna ti pasar berkembang Asia. Masih aya kakurangan akomodasi bermerek internasional di Pulo Kidul nagara, nanging, kami resep ngenalkeun opat hotél anu luar biasa sareng tilu merek aslina urang ka Selandia Anyar pikeun kahiji kalina. Kami ngarepkeun nyumbang kana kamekaran industri pariwisata nagara dina taun payun, ”saur Katerina Giannouka, Présidén, Asia Pasipik, Radisson Hotel Group.

Dua hotél Queenstown nuju dikembangkeun ku Remarkables Hotel Ltd sedengkeun pasipatan Danau Tekapo didamel ku Tekapo Lake Resort Ltd sareng Tekapo Sky Hotel Ltd, cabangna NZ Horizons Limited.

"Éta pelesir sareng ngahargaan pisan damel sareng Radisson Hotel Group nalika aranjeunna lebet Selandia Anyar pikeun kahiji kalina. Kami ngagaduhan visi pikeun nyayogikeun merek hotél anu dikenal sacara global ka Pulo Kidul sareng ku dukungan konsultan hotél, Cre8tive Property, kami sanggup ngajantenkeunnana. Kanyataan yén Radisson Hotel Group parantos komitmen kana opat proyék mangrupikeun cerminan kapercayaan hébat kana industri pariwisata daérah sareng kami resep ngembangkeun hotél kelas dunya ieu. Babarengan, kami bakal nyayogikeun akomodasi sareng jasa anu luar biasa pikeun sémah urang di Queenstown sareng Danau Tekapo, nalika ngabantosan ningkatkeun séktor silaturahmi dina tujuan anu pikaresepeun ieu, "saur Anthony Tosswill, Diréktur, NZ Horizons sareng Remarkables Hotel Limited.

"Kami ogé gumbira ngagabungkeun kana pamekaran kami desain modular anyar sareng metode konstruksi, anu bakal ngenalkeun efisiensi sareng katerampilan anyar pikeun pasar lokal. Ngalangkungan kemitraan strategis, sapertos anu parantos kami jalin sareng Radisson Hotel Group, kami langkung ngadeukeutan ka tujuan urang pikeun nyayogikeun aset pariwisata anu relevan sacara global anu nyumponan sarat akomodasi anu terus ningkat di Selandia Anyar, "tambahna.

Numutkeun ka STR, Queenstown mangrupikeun pasar hotél Australasian anu pangsaéna di 2018, kalayan pendapatan per kamar anu sayogi (RevPAR) USD 143.32. Kota parantos tetep mekar di 2019; dina opat bulan kahiji taun ieu, rata-rata padumukan Queenstown nyaéta 81.3 persén. Gambarna mirip di seueur kota Selandia Anyar anu sanés, sapertos Auckland (82.6 persén), Wellington (79.9 persén) sareng Christchurch (77.3 persén). Kinerja ieu ngagambarkeun kakuatan terus industri pariwisata nagara; 3.87 juta wisatawan internasional ngadatangan Selandia Anyar dina taun ka Maret 2019, dugi ka 1.3 persén taun ka taun. Ieu mangrupikeun taun kagenep berturut-turut tumuhna.

Radisson Hotel Group bakal teras-terasan milari kasempetan pikeun damel sareng NZ Horizons Limited sareng pamekar lokal anu terhormat pikeun ngenalkeun hotél-kelas kelas dunya na ka sababaraha bagéan Selandia Anyar dina sababaraha taun ka pengker.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov