CEO Boeing: Perusahaan pikeun museur kana kaamanan produk sareng jasa

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
CEO Boeing ngumumkeun parobahan pikeun nguatkeun fokus perusahaan kana kaamanan produk
Pupuhu Boeing, Présidén sareng CEO Dennis Muilenburg

Boeing Pupuhu, Présidén sareng CEO Dennis muilenburg dinten ayeuna ngumumkeun sababaraha tindakan langsung anu anjeunna lakukeun pikeun nguatkeun komitmen awét pikeun kaamanan produk sareng jasa.

Tindakan ieu nuturkeun rekomendasi anu anyar tina Déwan Direksi Boeing anu mangrupikeun hasil tina ulasan lima bulan bebas tina kawijakan sareng prosés perusahaan pikeun ngararancang sareng ngembangkeun kapal terbang na ku panitia anu khusus ditunjuk, digagas ku Muilenburg saatos Lion Air Flight 610 sareng Ethiopian Airlines Flight 302 737 MAX kacilakaan. Saran ti Komite ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pesawat-didukung ku jangkauan éksténsif pikeun ahli internal sareng éksternal - fokus kana paningkatan kaamanan dina perusahaan sareng ékosistem aerospace anu langkung lega.

"Kasalametan mangrupikeun inti tina saha kami di Boeing, sareng kacilakaan 737 MAX anu anyar ayeuna bakal beurat pisan. Aranjeunna ngingetan deui ngeunaan pentingna padamelan urang sareng ngan ukur nguatkeun komitmen urang pikeun terus ningkatkeun kasalametan produk sareng jasa kami, "saur Muilenburg. "Tim kuring sareng kuring nganut rekomendasi dewan kami sareng ngalaksanakeun léngkah saharita pikeun nerapkeunana di perusahaan kalayan kerja sama sareng jalma kami, bari neraskeun sareng ngalegaan usaha kami pikeun nguatkeun kaamanan di Boeing sareng industri aerospace anu langkung lega. Kami hatur nuhun ka dewan kami sareng anggota panitia pikeun padamelan anu lengkep sareng dukungan anu lumangsung. Boeing berkomitmen pikeun salawasna aya di payuneun, sacara proaktif ngarah sareng ngadukung perbaikan anu teras-terasan dina kaamanan aeroangkasa global. ”

Salian ti Panitia Kasalametan Aerospace permanén anu diumumkeun sateuacanna tina Déwan Direksi Boeing, Muilenburg ngabagi yén Boeing ngawangun organisasi Kaamanan Produk sareng Jasa anu énggal anu bakal nguatkeun fokus kaamanan-heula perusahaan. Organisasi ieu bakal ngahijikeun tanggung jawab anu aya hubunganana sareng kaamanan anu dikelola ku tim-tim di sababaraha unit bisnis sareng operasi Boeing.

Tim ieu bakal dipimpin ku Wakil Présidén Produk sareng Layanan Kasalametan Bet Pasztor, anu bakal ngalaporkeun babarengan ka Boeing Board of Directors Aerospace Security Committee sareng Greg Hyslop, kapala insinyur Boeing sareng wakil presiden senior Téknik, Tés & Téhnologi. Organisasi bakal ngahijikeun tim ngalangkungan Boeing-sareng bakat luar dimana diperyogikeun-kanggo ningkatkeun kasadaran sareng ngalaporkeun, sareng akuntabilitas pikeun, masalah kaamanan di jero perusahaan, salajengna ningkatkeun kaamanan produk sareng jasa perusahaan.

Pasztor, saurang veteran Boeing 34 taun, saacanna janten Wakil Présidén Kasalametan, Kaamanan & Patuh pikeun Pesawat Boeing Komérsial, dimana anjeunna tanggel waler pikeun ngahijikeun kaamanan produk sareng tindakan pamatuhan pangaturan sareng inisiatif.

Organisasi tanggung jawab pikeun marios sagala aspek kasalametan produk, kalebet nalungtik kasus tekanan anu teu leres sareng produk anonim sareng masalah kaamanan jasa anu diangkat ku padamel. Pasztor ogé bakal ngawas Tim Panilitian kacilakaan perusahaan sareng papan peninjauan kaamanan, salian ti Organisasi Organisasi anu Ditunjuk otorisasina — ahli rékayasa sareng téknis perusahaan anu ngawakilan Administrasi Penerbangan Federal dina kagiatan sertifikasi pesawat.

Kalayan masukan ti panitia anu ditunjuk khusus, Muilenburg ogé ngumumkeun yén insinyur di sadayana perusahaan, kalebet organisasi Produk sareng Layanan Kaamanan anu énggal, bakal ngalaporkeun langsung ka Hyslop, anu fokusna nyaéta kaséhatan sareng kamampuan fungsi Téknik sareng kabutuhan anu aya hubunganana sareng perusahaan. . Penyesuaian ieu bakal ngabantosan kaparigelan rékayasa, ngadorong pendekatan perusahaan pikeun nohonan palanggan, unit bisnis sareng prioritas operasional, sareng salajengna nekenkeun pentingna kaamanan. Éta ogé nempatkeun tekenan anu langkung ageung pikeun nyiptakeun kasempetan kamekaran insinyur di perusahaan.

"Parobihan ieu bakal ningkatkeun tim kami sareng ngagedékeun fokus kana kaamanan, bari nguntungkeun palanggan sareng kinerja operasional, sareng nguatkeun fokus kana diajar, alat sareng pamekaran bakat di perusahaan," saur Muilenburg.
Perusahaan ogé ngadegkeun Program Syarat Desain pikeun nguatkeun budaya paningkatan, diajar sareng inovasi anu teras-terasan; ningkatkeun Program Kasalametan Operasi Terusan pikeun ningkatkeun pidangan sareng transparansi sadaya laporan kaamanan sareng kaamanan poténsial; damel babarengan sareng konsumén komérsial sareng pertahanan, sareng pamangku kapentingan anu sanés, pikeun mastikeun desain dek hiber terus ngantisipasi kabutuhan populasi pilot ka hareup; sareng mekarkeun peran sareng jangkauan Pusat Promosi Kasalametan perusahaan pikeun nguatkeun budaya kaamanan Boeing anu parantos lami.

Sakaligus sareng salian ti rekomendasi dewan, Muilenburg ngumumkeun léngkah-léngkah salajengna anu dilakukeun ku Boeing pikeun nguatkeun kumaha éta ngatur kaamanan di perusahaan sareng ranté suplai na, fokus kana kaunggulan operasional, investasi ka jalma-jalma na, dina kerja sama sareng anu sanés di komunitas aerospace, damel pikeun ningkatkeun kasalametan penerbangan global.

Éta kalebet ngalangkungan panggunaan perusahaan ngeunaan sistem manajemen kaamanan anu komprehensif sareng papan ulasan kaamanan pikeun ngabakukeun kabijakan sareng tujuan kaamanan, ngabagi prakték anu pangsaéna, ngatur résiko, nganilai kinerja, ningkatkeun pisibilitas sareng nguatkeun budaya kaamanan perusahaan. Sistem pelaporan anonim, dilahirkeun dina pesawat Komérsial sareng ngalegaan di sakumna perusahaan, ngadorong karyawan pikeun maju poténsial masalah kaamanan anu bakal ditinjau ku organisasi Kaamanan Produk sareng Jasa. Ogé, papan tinjauan kaamanan parantos dimekarkeun sareng ayeuna dipimpin ku kapamimpinan perusahaan senior, kalebet kapala insinyur Boeing sareng CEO unit bisnis, hasilna ningkat pisibilitas. Keuntungan mimiti sareng palajaran anu dipelajari dilarapkeun-ayeuna-ngalangkungan sababaraha kamekaran sareng program anu didirikeun. Salaku tambahan, investasi dina simulasi hiber ditingkatkeun sareng kamampuan komputasi parantos ningkatkeun kamampuan perusahaan pikeun sacara proaktif uji rupa-rupa skénario, hasilna ningkat kaamanan produk. Salaku conto, salami sababaraha minggu ka pengker, insinyur parangkat lunak parantos ngajalankeun jam hiber 390,000 dina MAX 737 - sami sareng ngapung 45 taun. Usaha R&D anu maju dina geladak hiber ka hareup ogé nuju dilaksanakeun, ngamanfaatkeun karya anu paling maju dina élmu sareng desain manusa.

"Dina momen anu netepkeun ieu, Boeing kedah ngagaduhan peran kapamimpinan anu diperluas kalayan fokus kana kaamanan - sareng ngahontal langkung luhur," saur Muilenburg. "Salaku tambahan kana fokus kami kana sistem manajemen kaamanan umum, kami nuju nyiptakeun posisi kapamimpinan anu anyar ku otoritas, akuntabilitas sareng transparansi anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun kamajuan anu kaukur; ngungkulan kabutuhan anu langkung seueur pikeun pelatihan teknisi bakat, pilot sareng perawatan, sareng pendidikan STEM; ogé investasi di daérah sapertos desain produk, dek hiber kahareup, infrastruktur, régulasi sareng téknologi anyar. Urang bakal ngagaduhan langkung seueur kanggo ngabagi usaha tambahan ieu sanés.

"Ngajamin kasalametan masarakat anu ngalayang, pilot sareng awak mangrupikeun prioritas utama kami nalika urang damel pikeun ngembalikan 737 MAX kana jasa," sambungna. "Kami bakal tetep diajar tina kacilakaan anu anyar, ngabagi naon anu urang pelajari sareng komunitas penerbangan anu langkung lega, sareng muncul langkung saé sareng kuat salaku perusahaan sareng industri."

Boeing mangrupikeun perusahaan aerospace pangageungna di dunya sareng panyadia utama pesawat komersial, pertahanan, ruang sareng sistem kaamanan, sareng jasa global. Salaku éksportir AS top, perusahaan ngadukung palanggan komérsial sareng pamaréntah di langkung ti 150 nagara. Boeing ngerjakeun langkung ti 150,000 jalma di dunya sareng ngamangpaatkeun bakat basa pemasok global. Ngawangun warisan kapamimpinan aeroangkasa, Boeing teras-terasan mingpin téknologi sareng inovasi, nganteurkeun palangganna sareng nanem modal di rakyatna sareng pertumbuhan kahareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>