24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Warta Breaking Bangladés Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Oman Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Oman's SalamAir nambihan Chattogram kana jaringan Bangladesh na

SalamAir nambihan Chattogram kana jaringan Bangladesh na

Ngembangna jaringan rute na antara Oman sareng buana India, maskapai nilai-pikeun-artos anu berkembang paling gancang di Kasultanan SalamAir parantos nambihan jasa langsung énggal ti Chattogram (Chittagong), kota panggedéna kadua Bangladés, ka Muscat. Chattogram (Chittagong) mangrupikeun tujuan kadua SalamAir di Bangladés saatos Dhaka anu diluncurkeun dina Séptémber 2018.

Dijadwalkeun dimimitian dina 7 Oktober 2019, tautan anyar bakal dioperasikeun opat kali saminggu dina Senén, Rebo, Jumaah sareng Minggu angkat Muscat jam 13:55 waktos lokal sareng sumping di Chattogram (Chittagong) tabuh 20:45 waktos lokal. Hiber bakal angkat Chattogram (Chittagong) jam 21:30 waktos lokal dugi ka Muscat jam 00:35 waktos lokal.

Jalur Chattogram (Chittagong) mangrupikeun tujuan kaopat maskapai di buana, anu kalebet Dhaka, Kathmandu, Karachi, Multan sareng Sialkot.

Kaptén Mohamed Ahmed, CEO SalamAir nyarios, "Luyu sareng strategi ékspansi internasional kami, ieu mangrupikeun tonggak tonggong anu penting pikeun urang. Dumasar kana paménta ti panumpang ti séktor éta, kami bungah pikeun nambihan Chattogram (Chittagong) kana daptar tujuan kami anu ningkat. Rute hiber anyar bakal ngagambarkeun genah pikeun penduduk asing warga asing anu cicing di Oman. Jalur ieu bakal nyumbang pikeun ningkatkeun hubungan Oman sareng Bangladés sareng ogé bakal ningkatkeun pariwisata sareng perdagangan antara dua nagara. Kami bakal neraskeun konéktipitas anu langkung terjangkau pikeun panumpang kami, bari nawiskeun pangalaman perjalanan anu merenah sareng efisien. "

SalamAir ayeuna ngoperasikeun penerbangan ka tujuan internasional kalebet Dubai, Doha, Jeddah, Karachi, Multan, Sialkot, Shiraz, Kathmandu, Khartoum, Dhaka, Alexandria, Riyadh, Kuwait, Abu Dhabi, Tehran, Istanbul sareng ka rute domestik Muscat, Salalah, sareng Suhar .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov