Usaha promosi Pariwisata News antara Selandia Anyar sareng Kalimantan

Sabah, Selandia Anyar pikeun ngabentuk déwan gabungan ngeunaan pariwisata sareng perdagangan
02TourismCulturalST NSTfield gambar socialmedia var 1570008395 1
Ditulis ku eTN Ngatur Editor

Sabah sareng Selandia Anyar bakal ngawangun déwan gabungan pikeun naekeun pariwisata sareng perdagangan. Pejabat pariwisata ti dua pihak bakal linggih dina usul Dewan Pariwisata sareng Dagang Selandia Baru-Selandia Anyar pikeun nyusun kabijakan sareng masihan rekomendasi ka pamaréntah.

Ideu ieu ditangkep ku Wakil Ketua Menteri Sabah sareng Menteri Pariwisata, Budaya sareng Lingkungan Negeri Datuk Christina Liew, sareng Komisaris Tinggi Selandia Baru ka Malaysia Hunter Nott nalika kunjungan sopan ka kantor Liew, dinten ayeuna. "Kuring bakal ngawartosan ka menteri besar (Datuk Seri Mohd Shafie Apdal) ngeunaan hal éta.

Liew sareng Nott yakin yén déwan bakal nguntungkeun kadua belah pihak tina sudut pandang pariwisata sareng pertumbuhan perdagangan. "Éta mangrupikeun ideu énggal dina hal struktur sareng arsitektur, tapi téma pikeun kerjasama dina perdagangan sareng pariwisata mangrupikeun anu parantos urang lakukeun bari," saur Nottage

Nottage nyarios yén anjeunna bakal ngirim laporan lengkep ka Wellington sareng ogé nyauran kapala menteri dina perjalanan salajengna di dieu. Statistik STB nunjukkeun yén aya 3,262 kadatangan wisatawan Selandia Anyar di Sabah antara Januari sareng Désémber taun ka tukang. Genep bulan kahiji taun ieu nyatet sakitar 1,256 kadatangan wisatawan ti nagara.

Anjeunna ogé nyarankeun fokus dina mérek "Kalimantan" dina upaya ngamajukeun Sabah sareng Sarawak.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur éditor tugas.

eTurboNews | TravelIndustry News