24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil wartos piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

SIXT ngalegaan dewan manajemén kalebet divisi Van sareng Truk énggal

SIXT ngalegaan dewan manajemén kalebet divisi Van sareng Truk énggal
SIXT ngalegaan dewan manajemén kalebet divisi Van sareng Truk énggal
Ditulis ku Harry S. Johnson

SIXT siap-siap pikeun pertumbuhan deui sareng fokus kana poténsial pasar anu penting dina bisnis sewa kendaraan sareng truk

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina 1 Januari 2021, dewan manajemén Sixt SE diperpanjang ku divisi Van & Treuk anyar sareng ahli internasionalisasi Daniel Marasch anu nyandak jabatanana dina dewan manajemén. SIXT sahingga ngaréspon kana kanaékan pentingna sektor produk Van & Treuk sareng nuju kana poténsi anyar salaku bagian tina strategi pertumbuhan internasional na.

Panyedia mobilitas global ngira-ngira yén wahana komérsial sareng pasar sewaan treuk di Amérika Serikat sareng Éropa hungkul hargana langkung ti 10 milyar dolar AS. Ku nyiptakeun divisi manajemén anu énggal, Genep nyaeta girding up pikeun pertumbuhan deui. Ngoptimalkeun sinergi sareng bisnis nyéwa mobil, perusahaan nyiapkeun jalan pikeun kamekaran penting sareng nguntungkeun dina divisi manajemén énggal ieu.

Ahli anu ahli sareng éfisién, Daniel Marasch parantos diangkat ka dewan manajemén. Salaku tilas anggota dewan perusahaan dagang Lidl, anjeunna nyandak kaahlian éksténsif dina ékspansi internasional sareng dina nyetél logistik sareng ranté suplai anu berkelanjutan.

Nalika yuswa nembé 25, Marasch diangkat janten manajer penjualan Lidl Irlandia, naék tangga karir janten CEO Lidl Italia sareng CEO Lidl Jérman. Teras, salaku anggota dewan Countries International of Lidl, anjeunna seueur tanggel waler pikeun pamekaran pasar luar negeri anu penting sacara strategis.

Erich Sixt, pupuhu dewan, Sixt SE: "Salaku salah sahiji panyadia mobilitas paling suksés di dunya, kami Tujuan pikeun janten pamaén pamimpin pasar dina bisnis nyewa Van & Truk Éropa dina jangka panjang, bari ngarobih pangsa pasar anu relevan dina USA dina jangka sedeng. Kami ngarepkeun damel sareng Daniel Marasch sareng babarengan kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngahontal tujuan ieu. Ku ngadegkeun divisi manajemén Van & Treuk, SIXT nyiptakeun ruang lingkup wirausaha anu diperyogikeun pikeun museur kana ékspansi global divisi - dina tingkatan anu sami sareng sektor mobilitas anu suksés. SIXT ogé ngaréspon kanaékan pentingna sektor produk Van & Treuk, anu kabuktian janten konstanta, jual kuat dina portopolio mobilitas urang, khususna nalika krisis Covid-19. ”

Pasar sewaan Van & Treuk ngajangjikeun poténsi kamekaran luhur

Dina taun-taun ayeuna, SIXT parantos nyatet kamekaran anu tetep sareng nguntungkeun di séktor Van & Treuk, sareng di dunya anu nganggo basa Jérman, éta parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji perusahaan penyewa terkemuka pikeun van sareng truk dina 7.5 ton. SIXT ngaidentipikasi poténsi ageung di séktor ieu dina sababaraha taun ka pengker, sareng dipasihan bisnis online anu mekar, ngarepkeun paningkatan permintaan pikeun kendaraan komersial pikeun nganteurkeun bungkus. SIXT nawiskeun kendaraan palanggan logistikna pikeun tujuan ieu kalayan tingkat kalenturan anu luhur. Gumantung kana jaman panggunaan, pilihan-pilihan mérek tiasa nyéwa sacara fleksibel dina bewara pondok ti langkung ti 800 stasiun Van & Treuk sadunya.

Salaku tambahan, SIXT boga tujuan pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sacara signifikan ku cara digitalisasi bisnis sewa Van & Treuk kalayan lancar. Kalayan platform ONE mobilitas sareng konektipitas wahana pinterna via telematics, SIXT payuneun kurva sareng nawiskeun infrastruktur anu idéal pikeun ngantep para nasabah ngéngingkeun digitalisasi pinuh ku sabab kitu pisan nyéwa sareng panggunaan van sareng truk kapayunna.

Konstantin Sixt, Chief Sales Officer, Sixt SE: "Dina sababaraha taun ka pengker, sektor produk Van & Treuk parantos janten juara anu nyumput dina portopolio produk urang. Kami ngaidentipikasi poténsial penjualan ageung di daérah ieu - di Jérman, sareng langkung-langkung di pasar internasional urang. Ku digitalisasi séwa, urang tujuanna pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna pikeun konsumén sacara signifikan. Salaku urang tingali, platform mobilitas ONE urang, prosés anu parantos didigitalkeun sareng tékad urang pikeun ngembangkeun mangrupikeun prasarat anu idéal pikeun dijantenkeun pangsa pasar anu relevan. "

Daniel Marasch, anggota dewan anyar pikeun Van & Treuk Sixt SE, nyatakeun: "SIXT ngagaduhan visi sareng tékad pikeun janten pamaén internasional konci dina pasar sewaan Van & Treuk anu kantos kasebar. Kuring bakal nganggo sadaya pangalaman kuring ngeunaan ranté logistik internasional, ékspansi internasional skala pinuh sareng kapamimpinan tim anu museur pikeun kasuksésan pikeun ngahontal cita-cita ieu. Dinamisme wirausaha SIXT sareng bakal hirup bakal berkembang mangrupikeun dorongan anu hadé pikeun kuring. Van & Treuk badé dijantenkeun supir pertumbuhan jangka panjang pikeun perusahaan urang. "


Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.