Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Kanada Ngabobol Warta Karibia Berita Pamaréntah Warta Méksiko Muter wartos tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Air Canada ngagantungkeun penerbangan Méksiko sareng Karibia

Air Canada ngagantungkeun penerbangan Méksiko sareng Karibia
Air Canada ngagantungkeun penerbangan Méksiko sareng Karibia
Ditulis ku Harry S. Johnson

Air Canada yakin pendekatan kolaborasi sareng Pamaréntah Kanada ngalibetkeun sadaya operator udara mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngaréspon pandemi COVID-19

Nyitak Friendly, PDF & Email

Air Canada dinten ayeuna nyarios yén, mimiti 31 Januari, éta samentawis ngagantungkeun penerbangan ka tujuan Méksiko sareng Karibia salami 90 dinten salaku réspon tina lumangsung Covid-19 kaprihatinan, khususna salami periode Spring Break. Kaputusan éta, dirancang pikeun ngahontal pangurangan anu teratur dina jasa sareng ngaleutikan dampak palanggan, dicandak kerjasama sareng Pamaréntah Kanada saatos konsultasi.

"Air Kanada percaya pendekatan kolaborasi sareng Pamaréntah Kanada ngalibetkeun sadaya operator udara mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngaréspon pandemi COVID-19, khususna nunjukkeun masalah ngeunaan varian COVID 19 sareng ngumbara salami periode Spring Break. Ngaliwatan konsultasi kami parantos netepkeun hiji pendekatan anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal pangurangan anu teratur dina jasa ka tujuan-tujuan ieu anu ngaminimalkeun pangaruh ka konsumén kami sareng bakal ngadukung tujuan kaséhatan masarakat anu penting pikeun ngatur COVID-19. Sistem-lega pangaruh tambihan kana pembakaran kontan Air Canada sanés bahan tina tingkat lalu lintas panumpang anu parantos ngirangan akibat COVID-19 sareng larangan perjalanan, "saur Calin Rovinescu, Présidén sareng Chief Executive Officer di Air Canada.

Saatos konsultasi sareng pamaréntah féderal, Air Canada parantos sapuk pikeun nunda operasi ka 15 tujuan dimimitian dinten Minggu ieu, 31 Januari dugi ka Jumaah, 30 April. Pikeun ngabantosan mastikeun urang Kanada henteu terdampar di luar negeri, Air Canada ngarencanakeun ngoperasikeun sajumlah komérsial saarah penerbangan ti tempat tujuan anu kapangaruhan saatos 31 Januari pikeun mulang konsumén dina tujuan anu ditunda ka Kanada.

Pelanggan anu kapangaruhan bakal ditawarkeun ngabalikeun duit lengkep upami jasa ditunda kalayan henteu aya alternatif anu sayogi.

Tujuan anu ditunda diantarana:

  • Cayo Coco
  • Cancun
  • Liberia
  • Montego Bay
  • Punta Cana
  • Varadero
  • Palabuhan Vallarta
  • Antigua
  • Aruba
  • Barbados
  • Kingston
  • Mexico City
  • Nassau
  • Providenciales
  • San Jose
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.