Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News wartos kasalametan Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Naha Jamaica sareng St. Kitts masih aman dilongok?

7800689 1612129728704 1821e724cd1da
7800689 1612129728704 1821e724cd1da

Teu aya anu kantos maot di St. Kitts di COVID. Di Jamaika 350 urang maot. Naha éta hartosna Jamaika jauh langkung aman? Henteu ogé.
Jamaika tetep surga dibandingkeun sareng nomer anu kacatet di Amérika Serikat, Kanada atanapi Inggris Naha Kanada ngagantungkeun hiber? Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett ngagaduhan réspon sareng asa neken pikeun Kanada nyandak kaputusan sapertos kitu

Nyitak Friendly, PDF & Email

Jamaika nyatet 5273 kasus COVID-19 per juta, St. Kitts ngan 693.
Jamaika ngadeukeutan 3 juta warga, St. Kitts ngagaduhan kirang ti 54,000.

Di Jamaika pariwisata parantos kabuka sareng terjangkau sapanjang pandemi éta, di St. Kitts aya larangan anu ngamungkinkeun pariwisata ngan ukur pikeun anu siap cicing saminggu sareng daék ngaluarkeun artos ageung pikeun ngalakukeunana.

Naha éta hartosna Jamaika jauh langkung aman? Henteu ogé.

Upami dibandingkeun, Amérika Serikat nyatakeun 80,485 kasus per juta sareng 1359 per juta penduduk maot di Amérika Serikat. Éta ngajantenkeun Amérika Serikat langkung ti 15 kali langkung bahaya pikeun ngumbara tibatan Jamaika.
Hawaii ngagaduhan tingkat paling handap COVID-19 di Amérika Serikat sareng nyatakeun 18259 kasus per juta. Éta ngajadikeun Hawaii 3 1/2 kali langkung bahaya pikeun anu datang tibatan Jamaica.

Di Kanada 20,512 per juta ngalaman virus sareng 528 per juta maot.

Hiji babandingan anu langkung penting nyaéta Karajaan Inggris kalayan 56,057 katépaan per juta sareng 1,559 urang maot.

Pikeun kajelasan: Babandingan dumasar kana sajuta jalma. Teu aya hartos pikeun ngabandingkeun angka sareng nomer nalika ngabandingkeun nagara sareng jutaan jalma sareng nagara ngan ukur 50,000. Kitts St. ngan ukur gaduh 53,418 warga. 693 kasus per juta di St. Kitts ngarobah ngan ukur 37 kasus, ti mana 35 pulih. Pikeun Jamaika 5,273 kasus per juta hartosna 15,778 kasus dimana 12,068 pulih.

Ningali statistik anu pikasediheun sapertos kitu, Jamaica sareng St. Kitts kalayan kaseueuran Nagara Karibia tetep aman pisan sareng katingalina janten ngewa anu hadé pikeun anu hoyong kabur tina virus.

Jamaika ngajantenkeun langkung terjangkau sareng gampang, St. Kitts ngajantenkeun langkung sesah tapi henteu nyandak kasempetan. Babarengan sareng Anguilla, St. Kitts tetep Coronavirus maot bébas sareng ngagabung sareng réngking nagara di dunya dina liga anu sami.

Jamaika kalayan infrastruktur perjalanan sareng pariwisata anu ningkat sareng langkung seueur pangunjung anu tetep janten conto anu jelas kumaha nagara pulau mandiri tiasa nganggo kaunggulan lokasi pulau sareng pamaréntahan mandiri anu langkung fleksibel pikeun dijaga dina bisnis pariwisata. Jamaica kalayan resor utama sadaya-inklusif anu tiasa sacara gampil diasingkeun, sapertos sendal or Pantai Resort tetep kabuka. Éta ngajelaskeun naha Jamaika parantos langkung ti payun ngalangkungan panyakit.

Anu Hon. Menteri Pariwisata Edmund Bartlett ti Jamaika parantos janten otoritas to-go di dunya dina perjuangan ngajaga pariwisata kabuka dina waktos anu teu mungkin. Kaputusan Canadas ngagantungkeun hiber ka Mexico sareng Caribbeanbean minggu kamari pasti janten niup ka daérah anu parantos usaha teu kendat-kendat tetep weléh, aman, sareng pikaresepeun pikeun wisatawan. Bartlett ngagaduhan réspon ka Kanada sareng nyarios éta dina wawancara eTN.

Salaku tambahan ka menteri Jamaika, Tuan Kayode Sutton nyarios ti tempat éndah karantina na di St. Kitts, Royal St. Kitts Hotel. Kayode nembé wangsul ka bumi bumi na saatos diajar di Jamaika. Anjeunna ngajelaskeun prosedur anu kedah dilakukeun. "Kuring di bumi, tapi masih jauh ti bumi", saurna.

Di St. Kitts, saha waé pelancong anu hoyong cicing di salah sahiji hotél anu disatujuan pikeun "Liburan dina Tempat", kedah nuturkeun aturan anu ketat

Peraturan Jamaicas tiasa dipendakan dina Didatangan halaman wéb Jamaica.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.