24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Marriott International muka heula sipat dual-brand Inggris

Marriott International muka heula sipat dual-brand Inggris
Marriott International muka heula sipat dual-brand Inggris
Ditulis ku Harry S. Johnson

Duanana hotél dioperasikeun ku Cycas Hospitality, anu di 2018 dibuka milik dua mérek munggaran Marriott di Éropa dina mérek Moxy sareng Residence Inn di Amsterdam

Nyitak Friendly, PDF & Email

Hotel dobel tingkat munggaran Slough dibuka dinten ayeuna tilu bulan payun tina jadwal, janten anu pertama kalina Marriott International ngagabungkeun dua mérek hotél dina hiji hateup di Inggris.

Diwangun sareng dipimilik ku Slough Borough Council, duanana hotél dioperasikeun ku perusahaan manajemén hotél spesialis Cycas Hospitality, anu dina 2018 dibuka MarriottPasipatan mérek munggaran anu dua di Éropa dina mérek Moxy sareng Residence Inn di Amsterdam. Pangwangunan ieu diwangun ngalangkungan Slough Urban Renewal (SUR) - usaha patungan antara déwan sareng Morgan Sindall Investments Ltd.

Komplek hotél 244 kamar mangrupikeun bagian tina pamekaran utama anu ngarobih situs pustaka di kota, anu ogé kalebet 64 apartemen anyar sareng 4,000 sq.ft réstoran sareng rohangan ritel.

Ngilikan opat tingkat handap, Moxy Slough anu didorong gaya hirup nawiskeun 152 kamar tamu, kalebet 28 kamar kembar sareng dalapan kamar anu tiasa diaksés. Pikeun ngahargaan kana hubungan anu parantos lami di kota kana serial TV Thunderbirds anu ikonik, difilmkeun di caket dieu Slough Trading Estate, hiasan hotél anu mewah ngahijikeun grafik témbok pop-art halus sareng plang ngagungkeun Gerry & Sylvia Anderson wayang golek sareng warisan lokal.

Kalayan 92 suite, Residence Inn ku Marriott Slough dirancang pikeun masihan tamu anu langkung lami pikeun pangalaman anu langkung seueur di bumi, kumplit sareng ruang tamu tambahan sareng dapur anu lengkep. Éta janten pasipatan padumukan anu mimiti di Slough sareng sakurilingna, kalayan seueur kamar lantai salapan sareng ruang publik na nawiskeun pandangan ka cakrawala London.

Nalika unggal hotél ngagaduhan lawang sareng panarimaan nyalira, konsép dua mérek ngamungkinkeun tamu perusahaan sareng luang milih rohangan anu paling pas pikeun kabutuhan perjalanan, bari ngadorong aranjeunna pikeun ngamangpaatkeun fasilitas babarengan hotél.

Wayne Androliakos, Chief Operating Officer Cycas Hospitality's, nyarios: "Ieu mangrupikeun pamekaran pikeun kota ogé sadayana mitra anu terlibat, sareng kami resep pisan janten instrumén dina nyandak dua mérek akomodasi terkenal di daérah éta.

"Kalayan pangalaman urang ngembangkeun hotél dobel, urang ngartos manpaatna pendekatan 'dua-hiji-hiji' tiasa dikirimkeun ka palancong sareng pesiar perjalanan. Kalayan situs perpustakaan anu ayeuna parantos dirobih janten tujuan anu cerah, kami yakin yén ditambahan dua merek hotél profil tinggi bakal ngabantosan profil Slough sareng nambihan kahirupan anu diperpanjang di pusat kota. "

Councilor James Swindlehurst, Pimpinan Déwan Slough Borough sareng Anggota Kabinet pikeun Regenerasi & Stratégi nyarios: "" Sanaos kuncén sareng larangan salami taun 2020, padamelan pangwangunan diteruskeun di situs Perpustakaan Tua di proyek pusat kota utama ieu, anu parantos mimiti karaos landmark pusat kota anu mantep.

"Déwan milih ngalibetkeun dirina sareng pamekaran ieu terang yén éta bakal janten aset jangka panjang ka kota dina hal nyiptakeun padamelan pikeun warga urang, nambihan kapasitas hotél anu diperyogikeun pisan, sareng nganteurkeun aliran pendapatan anu aman deui ka déwan ti na ngajakan anu bakal ngabantosan jasa lokal di payun. Hebat pisan upami ningali hotél unik sareng pamekaran padumukan ieu di jantung kota sareng bubuka na tiasa henteu langkung pas dina hal padamelan lokal anu anyar anu parantos ditepikeun. "

Dua sipat ieu mangrupikeun anu mimiti tina salapan anu bakal dibuka ku Cycas Perhotelan di seluruh Éropa taun ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.