Megatkeun Berita Perjalanan News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab piknik Rusiah Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Naha urang Amerika siap pikeun liburan di 2021?

Naha urang Amerika siap pikeun liburan di 2021?
Naha urang Amerika siap pikeun liburan di 2021?
Ditulis ku Harry S. Johnson

Wisatawan bisnis nganyatakeun kanyamanan anu langkung ageung dina perjalanan, sareng aranjeunna sigana bakal nyarios yén aranjeunna bakal ngarambat langkung seueur dina 2021

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Konsumén optimis ngeunaan perjalanan deui di 2021
  • Kapercayaan konsumén ngeunaan cicing di hotél kaiket kana sebaran vaksin anu nyebar
  • Pamulihan industri perjalanan diantisipasi lumangsung dina tilu fase: perjalanan santai, acara alit sareng sedeng, sareng perjalanan kelompok sareng bisnis

Survei anyar nunjukkeun konsumén optimis ngeunaan perjalanan deui di 2021, kalayan 56% ngalaporkeun aranjeunna sigana bakal ngumbara pikeun liburan taun ayeuna.

Éta ngagambarkeun kamunduran anu signifikan tina tingkat pra-pandemi, nalika sakitar 70% urang Amérika nyandak pakansi dina taun anu parantos ditangtoskeun, numutkeun data OmniTrak (TNS). Kusabab timbulna pandemi, ngan 21% réspondén survey ngalaporkeun ngumbara pikeun pakansi atanapi luang, sareng ngan 28% dilaporkeun cicing di hotél. Sateuacan pandemi, 58% responden survey nyarios yén aranjeunna cicing di hotél sahenteuna sapeuting per taun pikeun luang, sareng 21% cicing sahenteuna hiji wengi per taun pikeun damel.

Survei ogé mendakan yén bari konsumén tetep optimis ngeunaan perjalanan, kapercayaan konsumen ngeunaan tetep di hotél kaiket kana sebaran vaksin anu lega: 11% nyarios yén aranjeunna bakal raoseun cicing di hotél nalika vaksin sayogi pikeun masarakat umum; 20% nalika seuseueurna urang Amerika parantos divaksinasi; sareng 17% nalika aranjeunna divaksinasi sacara pribadi.

Pamulihan industri perjalanan diantisipasi lumangsung dina tilu fase: perjalanan santai, acara alit sareng sedeng, sareng perjalanan kelompok sareng bisnis. Nalika pamulihan bakal dimimitian dina 2021, pamulihan lengkep teu diarepkeun dugi ka 2024.

Papanggihan konci survey kalebet hal-hal ieu:

  • 56% urang Amerika nyarios yén aranjeunna dipikaresep ngumbara pikeun luang atanapi pakansi di 2021
  • 34% déwasa parantos nyaman cicing di hotél, sedengkeun 48% nyatakeun yén kanyamanan aranjeunna kaiket ku sababaraha cara pikeun distribusi vaksin
  • Dibandingkeun sareng taun ka tukang, 36% urang Amerika ngarepkeun langkung seueur pikeun ngumbara pikeun liburan di 2021, sedengkeun 23% ngarepkeun perjalanan anu kirang sareng 42% sami
  • Hiji dina lima urang Amérika (19%) ngarepkeun tetep hotélna salajengna antara ayeuna sareng April, sareng anu sanés 24% ngarepkeun éta antawis Mei sareng Agustus

Sedengkeun konsumén optimis ngeunaan ngumbara di 2021 saatos ampir sataun ukuran jarak jauh, industri terus nyanghareupan catetan karuksakan. COVID-19 parantos ngaleungitkeun 10 taun kamekaran padamelan hotél. Dina salajengna Covid-19 paket bantuan, industri hotél peryogi dukungan ti Kongrés sareng Administrasi anu pamustunganana bakal ngabantosan pangusaha hotél leutik tetep panto kabuka, sareng nyandak deui padamel deui damel. Sanaos tantangan anu disanghareupan industri hotél, hotél di sanés nagara fokus kana nyiptakeun lingkungan anu siap pikeun tamu nalika perjalanan mimiti balik.

Nalika perjalanan bisnis nyalira bakal tetep di handapeun tingkat 2019 pikeun sababaraha waktos, wisatawan bisnis nganyatakeun kanyamanan anu langkung ageung dina ngumbara ku alesan naon dibandingkeun sareng jalma dewasa sacara umum, sareng aranjeunna langkung gampang nyarios yén aranjeunna bakal ngumbara langkung seueur dina 2021.

Permintaan perjalanan luang diprakirakeun mimiti ningkat dina Q2-Q3 taun 2021 sabab distribusi vaksin ningkat di panjuru nagara sareng konsumén tiasa hubungan sareng kulawarga sareng réréncangan. Dina taun payun, urang Amérika nyatakeun yén aranjeunna paling sering ngumbara pikeun acara kulawarga sapertos kawinan atanapi reuni kulawarga (51% sigana bakal ngumbara), sedengkeun seueur kamungkinan ngumbara salami liburan usum panas, dipimpin ku Kaopat Juli (33 %) sareng Poé Buruh (28%).

Nalika kabersihan tetep aya diantara faktor pangpentingna nalika milih hotél, éta parantos naék ka luhur saatos Covid-19. Dina survey misah wisatawan anu dilakukeun ku Ecolab dina bulan Désémber 2020, 62% konsumén nempatkeun kabersihan umum dina tilu faktor luhurna nalika milih hotél - paningkatan 24% tibatan preferensi sateuacan COVID. Salajengna, 53% konsumén nyebatkeun yén régimen beberesih anu ditingkatkeun bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung raoseun cicing di hotél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.