Saint Lucia ngamutahirkeun protokol kadatangan pikeun turis asing

Dominic Fedee, Menteri Pariwisata
Dominic Fedee, Menteri Pariwisata
Ditulis ku Harry S. Johnson

Malem kamari, Pamaréntah Saint Lucia ngumumkeun parobihan kana salah sahiji protokol kadatangan nagara pikeun tamu internasional

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dina raraga ko-eksis sareng COVID-19, protokol kaamanan sareng perjalanan kedah teras-terasan dievaluasi
  • Protokol uji diperketat dumasar kana kaayaan ayeuna
  • Parobihan kana salah sahiji protokol kadatangan nagara pikeun pangunjung internasional ka Saint Lucia diumumkeun

Épéktip 10 Pébruari 2021, sadaya kadatangan ka Saint Lucia (5 taun atanapi langkung) kedah ngagaduhan hasil négatip tina uji COVID-19 PCR henteu langkung ti 5 dinten sateuacan kadatangan.

Luyu sareng protokol anu aya, sadayana kadatangan ka Saint Lucia: 

·       Kedah ngalengkepan sareng ngirimkeun Formulir Pendaptaran Wisata, anu dipendakan dina halaman Saint Lucia COVID-19 halaman Naséhat Wisata di www.StLucia.org/Covid-19

·       Kedah taat kana sagala protokol kaamanan anu aya di tempat di Saint Lucia, kalebet nganggo masker di tempat umum

·       Wajib aya saringan wajib sareng pamariksaan suhu di palabuhan lebet sareng salami anjeun cicing

·       Bakal ditransferkeun ku taksi anu disahkeun kana Covid-19 akomodasi disatujuan

Tina terhormat Dominic Fedee, Menteri Pariwisata: "Kanggo ko-eksis sareng Covid, urang kedah teras-terasan ngaévaluasi protokol kaamanan sareng perjalanan kami. Dina tinimbangan anu saé pikeun sadaya faktor anu mangaruhan kaséhatan warga Saint Lucian sareng tamu internasional, kami ngencarkeun protokol uji coba dumasar kana kaayaan urang ayeuna. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.